2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیشد ؟

بهم گفت مامان و خواهرم رفتن دختر رو دیدن خواهرم گفت تو از قیافش خوشت نمیاد قرار شده چند تا مورد دیگه هم برن ببیند 

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
اونم هعی چی؟؟؟ مزمل ایناخوندی؟

نه مزمل چ جوری بخونم 

میگم هنوز باهمیم توی خونه عشقم نتونستم فعلا کات کنم.

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
نه مزمل چ جوری بخونم  میگم هنوز باهمیم توی خونه عشقم نتونستم فعلا کات کنم.

ببین محرمین بیا سه بارمزمل بخون ب ی شیرینی شربتی چیزی دوتاتون ازاون شریت بخورین

بعداون مزمل ک ملکه پاییزگف بخون

نه مزمل چ جوری بخونم  میگم هنوز باهمیم توی خونه عشقم نتونستم فعلا کات کنم.

سه بارسوره مزما بخون به یه شربتی شیرینی چیزی دوتاتون ازاون بخورین.

بعد یه دستور دیگه ملکه پاییز گف اونم انجام بده..

رفتارش باهات چجوریه

باشه عزیزم چون داری برا ایندت تلاش میکنی اگ هرسب نیای عیب نداره ب شرطی قول بدی حتی اگ نگفتی هم انجام ...

چشممممم عزیزم

نه انشالله هرشب مییام بهت قول دادم دیگه😍😍قراره مشوق هم باشیم برا پیشرفت و ادامه دادن😍😍

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
سه بارسوره مزما بخون به یه شربتی شیرینی چیزی دوتاتون ازاون بخورین. بعد یه دستور دیگه ملکه پاییز گف ...

رفتارش خوبه 

باشه عزیزم میخونم الان کع تا بیست و پنجم قمر در عقرب

سلام، دخترا من از صفحه نازنین جون بیشتر خواننده خاموش بودم و دنبال میکردم به خصوص شماها رو، کلی هم ک ...

سلام عزیز دلمم فدای تو مهربون💓

میگم دعای توسل به روش آقای بیگلری اینجوریه ک هر روز دعای توسل رو بخونیم همین؟

سلام عزیز دلمم فدای تو مهربون💓 میگم دعای توسل به روش آقای بیگلری اینجوریه ک هر روز دعای توسل رو بخ ...

هر روز روزی چند بار 

آیت الله مبشر کاشانی هم گفتن دعای توسل رو بعد هر نماز واجبتون تا چهل روز بخونید حاجت روا میشید ان شاالله گفتن کوه رو جا ب جا میکنه