2777
2789
منم دیگه تموم‌کردم ی خورده صلوات مونده😅😅😅 قبول باشه قشنگمممممممم الهی حاجت روا بشی

افررررین عزیزم

منم از امروزم دوتا سوره مونده که اگه بخونم تموم میشم

گفتم از الان بهت خبر بدم که اگه شب آنلاین نشدم بدقول نشم

حتما بهم خبر بده ها امروز چیکار کردی؟؟؟

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نشد روپیام بعدیت ریپلی بزنم😅 قربوووووونت میرم که🥰❤️😘🥰❤️😘 همچنین تووهمه بچهااا همگی حاجت رو ...

خدانکنههه خوشگلللللللل و نازززززز😍😍😍😍

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
افررررین عزیزم منم از امروزم دوتا سوره مونده که اگه بخونم تموم میشم گفتم از الان بهت خبر بدم که اگ ...

باشه عزیزم چون داری برا ایندت تلاش میکنی اگ هرسب نیای عیب نداره ب شرطی قول بدی حتی اگ نگفتی هم انجام بدی بازم باشی نباشی من بهت خبرمیدم توام اومدی یا خبرشو بده یا حاجت روایی و اتفاقای خوب...

الهی ک قبول باشه و حاحت روابشی قشنگم❤️

سلام علیکم

چهل روز ( از روز پنج شنبه شروع شود )

بعد از نماز صبح ، یک بار یس و دعای یستشیر بخوانید و بعد از نماز مغرب ، یک بار سوره قدر و ۱۱ بار آیت الکرسی ( تا هوالعلی العظیم )

و بصورت ناشتا، ۷ عدد خرما بخورید

روز جمعه ناشتا. انار

سنگ حدید هفت جلاله همراه داشته باشید.

یا اگر انگشتر کردید، دست راست بیاندازید.

بخور امام رضا علیه السلام در هفته توصیه می‌شود

این غسل را انجام دهید ؛

۱۱ فلق و ۷۰ بار ذکر شریف « یا فتاح » را بر پارچ آب بخوانید و بدمید. با آن در روز جمعه نزدیک اذان ( یک ساعت قبل از آن ) غسل ترتیبی کنید با آن. آب وارد چاه نشود و زیر پایتان تشت بگذارید. آبش را پای درخت نهال بریزید.

جمعه دوم ؛

آیه ۳۳ الرحمن را ۷۰ بار بر آب بخوانید‌ و غسل ...

جمعه سوم ؛

۱۱۰ مرتبه سوره توحید را بخوانید و غسل...

موفق باشید

سلام علیکم چهل روز ( از روز پنج شنبه شروع شود ) بعد از نماز صبح ، یک بار یس و دعای یستشیر بخوانید ...

بچهابازم میگم من سنگینی داشتم ومیگن هرسنگینی ی اداب خاصی داره بازم اگر دوس داشتین استفاده کنین قرانیه...من رو جنبه دوستی گفتم بگم بهتون

نادعلی هرروز میخونم ان شاالله توفیق باشه سوره نصر هم امتحان کنم.... مرسی قشنگم❤️😘 ازمامان جونت هم ...

قربونت عزیزم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

سلام علیکم چهل روز ( از روز پنج شنبه شروع شود ) بعد از نماز صبح ، یک بار یس و دعای یستشیر بخوانید ...

فقط پیچ اینستا دارند؟ 

هزینه میگیرند؟

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.