2777
2789
ماشاالله به خودت خانوم خانوماتوهم ارادت قویه  قربون امام زمان برم این همه سال اززندگیم بهشون ب ...

اوهوم قشنگ درک میکنم حرفاتو..واقعا امیدوارم ببخشه مارو ک میبخشه اخه از پدرهم مهربون تره نسبت ب ما

الهی ک توفیق و لیاقش داشته باشیم و عاقبت ب خیر بشیم همگی❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشگل خانوما شبتون بخیر.انقد تادیروقت بیدارنمونین برا سلامتی خوب نیست. دوستتون دارم آبجی های مهربون ...

من ک این روزا از خستگی بیهوش میشم و همش خستمه خابم میاد فکرکنم وقتشه باز ویتامین دی بخورم,😅😅😅

سلام، دخترا من از صفحه نازنین جون بیشتر خواننده خاموش بودم و دنبال میکردم به خصوص شماها رو، کلی هم کنارتون استرس کشیدم😂 توی تل... گرام، صفحه خاطرات نماز شب مطالب خوبی گذاشته، وقتی میخوندم همش یاد شماها بودم، قسمت استغفار ها که خیلی ها حاجت فا و مالی و ازدواج و اینا گرفته بودن، اگه خواستید یه سر بزنید، برای ازدواج هم توی همون کانال، یه قسمت لایف کوچینگ هست مطالبش خوب بود، کنار دعا به اون مطالب هم عمل کنیم. 

مثلا برای استغفار گفته بودن استغفار 30 هزارتایی و روزانه نماز استغفار و نماز توبه و به تعداد بالا ذکر استغفرالله گفته بشه، که پاکسازی صورت بگیره، ذکر استغفرالله رو بعضی‌ها تا روزی 20 هزارتا گفته بودن، یکی هم خوندن دعای توسل به سبک آقای بیگلری بود که میگن حاجت خیلی میده، کلا اونجلگا آنقدر حاجت روایی نوشته آدم حالش خوب میشه، حتما یه سری بزنید

هر وقت احساس سنگینی داری یا نماز حضرت زهرا یا حضرت علی بخون. ما پدر و مادری داریم که همه عالم به فدا ...

نماز حضرت علی رو بلد نیستم اما حتما امتحانش میکنم...

چه مدت بخونم؟؟؟

مرسی عزیزمممم ک جوابم میدی❤️😘

پنجشبنه ۴۰بار سوره نصر ولی جمعه قبل اذان ظهر هم۴۰ بار بخونه...نادعلی و واقعه هم خوبه....مامانم میگ

نادعلی هرروز میخونم ان شاالله توفیق باشه سوره نصر هم امتحان کنم....

مرسی قشنگم❤️😘

ازمامان جونت هم تشکرکن عزیزم

کی هستن ایشون ؟  اره لطفا بگو چیا بهت گفتن

متخصص علوم ماورا هستن پیج معنوی درمانی پیام بدین مشکلتون بگین راهکار میدن من قطعا میدونم مشکل داشتم الان پیامی ک دادن براتون میذارم

سلام، دخترا من از صفحه نازنین جون بیشتر خواننده خاموش بودم و دنبال میکردم به خصوص شماها رو، کلی هم ک ...

سلام عزیزم خوبی

چرا خواننده خاموووووووش هاااااا؟؟؟

چرا استرس خب؟؟؟

بیااینجا محفل ما بمون😅😅😅

میشه لینک بهمون بدی؟؟؟

مرسی ک ب یادمونی😁

دعای توسل شنیدم میخونم اما نحوه خاصی نشنیدم از همین اقای بیگلری