2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس حتمااااااا میخونم 😍😍😍😍😍❤️❤️❤️

افررررین عزیزم😍😍😍

من تموم کردماااا تو چیکار کردی،؟؟؟

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
اون یکی دوستمونم همینو گفت از سوره ها... ان شاالله مزمل میخونم بابقیه سوره هایی گفتی از فردا اگر اض ...

مهرررربوووووونم😍😍😍😍مرسی بهم انرژی مثبت میدی😍😍😍الهی هرررررررررچی تو دنیا میخوای برا تو باشه😍😍😍😍😍

خواهشش عشقم اتفاقا منم زیاد نیستم دیگه گفتم به فاطمه  منم واقعا دلم براتون تنگ میشه خدا امثال ...

😍😍😍😍😍مرسی عزیزممم

انشالله تو هم با بهترررررین خبرا بیای پیشمون😍😍😍

جدی؟؟؟ باشه ان شاالله بازم میخونمش. اون دوماهی ک میگم خوندم هرشب هم خوندما اما خیلی بهم ریخت اوضام ...

هر وقت احساس سنگینی داری یا نماز حضرت زهرا یا حضرت علی بخون. ما پدر و مادری داریم که همه عالم به فداشونه و رو انگشتشون 

داستان پسر هند مگر نشنیدی* که از او بر سر اولاد پیمبر چه رسید* پدر او لب و دندان پیمبر بشکست* مادر او جگر عم پیمبر بمکید* خود به ناحق، حق داماد پیمبر بگرفت* پسر او سر فرزند پیمبر ببرید* بر چنین قوم چرا لعنت و نفرین نکنیم* لعنة الله یزیدا و علی حب یزید* بر چنین قومی لعنت نکنی شرمت باد*
@زهرا_مامان_مهرسام   @عشقکاکائوام72   @سکوت_آرامش   @elmira_ea   @ملک ...

پنجشبنه ۴۰بار سوره نصر ولی جمعه قبل اذان ظهر هم۴۰ بار بخونه...نادعلی و واقعه هم خوبه....مامانم میگ

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

@زهرا_مامان_مهرسام   @عشقکاکائوام72   @سکوت_آرامش   @elmira_ea   @ملک ...

بعد هر نماز واجب یبار دعای فرج بخون الهی عظم البلا....

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
آرزوم اینه همه خواهرای گلم تواین گروه دعوت امام زمان(عج) همتون عروس بشین بزودی زودی البته بخت خوب وخ ...

ممنون گلم ان شاالله حاجت روا بشید

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
بچه ها ایمان اکبرابادی جواب منو دادن البته راجب مشکلی داشتم و ماورایی بود میخاین بهتون بگم اگ خاستین ...

کی هستن ایشون ؟ 

اره لطفا بگو چیا بهت گفتن