2777
2789
من حاجتم ازدواج نیست فعلا .چون مهمترازاون برام شفای مامانم وخودمه و دوتا حاجت محاله دیگه.

الهی ک هرچی ب دلته خدا بهت بده گلم

ان شاالله خیلی زود بیای از شفای خودتو مامانت بهمون بگی

❤️😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هنوز تموم نکردم تموم کنم بهت خبر میدم ببین استغفارامیرالمونین(ع)هم اونطور ک بهت گفتم خیلی جوابه ...

اون یکی دوستمونم همینو گفت از سوره ها...

ان شاالله مزمل میخونم بابقیه سوره هایی گفتی از فردا اگر اضافه کردم بهت میگم...

زود تموم کنیااااا

برااینکه نیستی و میخام خوش خبر بیای برات پنج تا صلوات فرستادم....

اره😁خیلی ام موثرنا تو جلب روزی این دوتا😍بخون انشالله جواب میگیری❤

حتمااااااا

براخوش قلبیت و جواب دادنت پنج تا صلوات فرستادم الهی ک خوش خبر باشی برامون😍❤️❤️❤️

سلام کاکائوجونم😍چطورررری ببخشید نیستماااا ولی دلم برات تنگ شده بود از خودت چه خبر؟؟؟کلاست خوب پیش ...

خواهشش عشقم اتفاقا منم زیاد نیستم دیگه گفتم به فاطمه 

منم واقعا دلم براتون تنگ میشه خدا امثال شما مهربوونا رو زیاد کنه الهی😍بمونید برام ایشالا🌹

اره شکر خدا خوبه واقعا💚

ان شاالله بادعای شما خواهرای گلم که دلتون پاک ومهربونه

خوب میشین نگران نباشیااااا

برا خودتو‌مامانت دوتا حمد خوندم ب نیت شفا الهی ک بیای بگی خوب شدین 😉😉😉😉❤️❤️❤️❤️

قربونت برم مهربونم❤️❤️❤️ الهی ک راه برات هموار بشه توام به هرچی میخای برسی قلبت پراز ارامش❤️😘 بر ...

فدای توبهترینم.ممنونم ازت خوشگل خانوم

خیلی برام عزیزین هاااا همتون.عین خواهرای خودم دوستون دارم .

فدای توبهترینم.ممنونم ازت خوشگل خانوم خیلی برام عزیزین هاااا همتون.عین خواهرای خودم دوستون دارم .

قربونت برم گلی❤️❤️❤️❤️

منم واقعی همتونو دوست دارم بااینکه ناشناسین اما همدلم باهاتون😘😍❤️

حتمااااااا براخوش قلبیت و جواب دادنت پنج تا صلوات فرستادم الهی ک خوش خبر باشی برامون😍❤️❤️❤️

قربون تو اخه عزیز دل من💓مرسی عشقم💚

منم برات فرستادم انشالله بحق پنج تن کل زندگیت روال شه و بشه هر چییییی میخوای💕

وااااااااااااای ماشااااااااالله به اراده و البته لیاقتی ک داری خوش ب سعادتت ک امام زمان انقدر دوست ...

ماشاالله به خودت خانوم خانوماتوهم ارادت قویه 

قربون امام زمان برم این همه سال اززندگیم بهشون بی تفاوت بودم وچقدزندگیم بیهوده بود.خداروشکر به لطف امام زمان الان بیشتر درکشون میکنم ودلتنگشونم .این از لطف خودشون هست که کمکم کردن همیشه یادشون باشم اگه لیاقت داشته باشم ودستمو بگیرن که از یارای خودشون بشم البته خیلی گناه کارم ان شالله که ببخشنم که این همه سال قلب مهربونشونو به درد آوردم وچقد پشیمونم ازکرده ی خود

فقط منتظرشیم که بااومدنشون دلمون به آرامش برسه

قربونت برم قشنگم😘❤️ چخبر؟! حال دلت بهتره؟!

ممنونم عزیزم..نمیدونم والا😢

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم