2777
2789
اره منم خونده بودم که همیشگی تا اخر عمرت انگار یبار هر روز بخونی ولی مثل اینکه اینجوری نیس چون معجزه ...

اون فکرکنم یه نفردیگه گفتن اما خب خیلی جالبه نمیدونستم انقدر قدرت داره تو کانال معجزات توسل دیدم یکی هشت ماه خونده بود برا ازدواجش بعد دقیقا همون ادمی میخاسته سرراهش قرارگرفته...

الهی ک چهارده معصوم واسطه شن ب بهترین شکل جواب بگیری عزیزم ❣️

مثلا تو قمر در عقرب چ کارایی نباید انجام بدیم.ینی دعا و قران و اینا نخونیم؟

ن عزیزم مثلا شروع هرکاری خوب نبس اما ادامه دادن مشکلی نداره..

و کارایی مثل خرید و ازدواج و اصلاح و اینکارا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته اگ انجام دادی عیب نداره فکربد نکنی جذبش کنیا ثدقه بده رفع میشه گلی ❣️❣️

ن کارخاصی شرو نکردم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

البته اگ انجام دادی عیب نداره فکربد نکنی جذبش کنیا ثدقه بده رفع میشه گلی ❣️❣️

حالا تا الان نمیدونستم حالا ک فهمیدم حساس شدم..میخاستم بعد چندروز فردا پشت لبمو بگیرم😐از این شخلتگی در بیام 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خب پس کاراتو ادامه بده هیچی نمیشه... فقط عزیزم اون سوره مزمل انجام دادی اخر؟

اره پریشب خوندمش

حالا تا الان نمیدونستم حالا ک فهمیدم حساس شدم..میخاستم بعد چندروز فردا پشت لبمو بگیرم😐از این شخلتگی ...

اگ خیلی ضایس بردار چهارشنبه دوتا بند بنداز رو صورتت ک دست عوض بشه.

اگ ن تا چهارشنبه صبرکن اول ماهم هست

اگ خیلی ضایس بردار چهارشنبه دوتا بند بنداز رو صورتت ک دست عوض بشه. اگ ن تا چهارشنبه صبرکن اول ماهم ...

باشه عزیزم ممنون

اره منم تموم کردم دارم صلواتامو میفرستم😅😅😅 ان شاالله قبول باشه برات قشنگممم❣️ پس چهارشنبه ان شا ...

ارهههه بذار قمردرعقرب تموم شه بعد شروع کن

سه شنبه تموم میشه فک کنم

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍