2777
2789
خیلی خوبهههههه دلی باهمیم پس... چکارا کردی ؟؟؟

بهت گفتم کامنت قبلیم😁

فاطمه چرا نماز شب نمیخونیم؟میگن حاجت دهنده ترینه

کاش هممون بتونیم بخونیم

من توفیقشو ندارم متاسفانه. ازخوابم بیدار میشم اما نمیتونم بلند شم برم بخونم

خدا اوفیق بده بخونیم میگن کلا عالیهههه برا دنیا و آخرت

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍

بچه ها یه چیزی دیدم همتون انجام بدید اگه دوست داشتید

بعد نمازهاتون ذکر کیمیای ایت الله نخودکی رو بخونید

بزنید نت مییاره براتون

خیلی عالیه میگن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دیروز صبح همینطوری دعای عهد خوندم با صوت اقای فرهمند. خیلیییییی دلنشینه صداشون خیلیییییی میخواست ...

من اگ ننویسم انجام نمیدم اخه..

خیلی تنبلی میکنم باخود میگم ببین خدامیگه ی ذره حالشو بهترمیکنم نمیاد بخون دعاهاتو معراج کلی عقب موندم۳۵تادونه فکرکنم...

میخاستم زیارت عاشوراو دعاتوسلم‌همبشگی کنم ولی لیاقت نداشتم نشد مسافرتم بودم الانم کارام زیادشده اصلا نمیرسم ولی میگم خدایا لیاقت بده صلواتو بفرستم حداقل....

منم سعی میکنم و میخام دوری کنما نمیشه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یعنی بدترمیشه میگم خدایا من ب مرحله امتحان نرسیدم تر میزنم منواصلا تومسیرش قرارنده.گوش نمیده🤦🏻‍♀️

بهت گفتم کامنت قبلیم😁 فاطمه چرا نماز شب نمیخونیم؟میگن حاجت دهنده ترینه کاش هممون بتونیم بخونیم م ...

منم تصمیمش دارم نمیشه ولی بنظرم ماه رمضون میشه خوندو عادت کرد میخای شروع کنیم اگر نخوندیم قضاشو بخونیم میگن نماز شب انقدر خوبه ک قضاشو هم سفارش شده بخونین

من اگ ننویسم انجام نمیدم اخه.. خیلی تنبلی میکنم باخود میگم ببین خدامیگه ی ذره حالشو بهترمیکنم نمیاد ...

ببین میدونی خیلی عادیه ک آدم بعضی مواقع انقدرررر کار داره ک برا چیزی وقت نمیکنه

اونجور مواقع فقط صلواتاتو بفرست

ببین میخوای تو دونه دونه ترک کن. مثلا یه هفته کلا دروغ. یه هفته کلا تمسخر. یه هفته کلا غیبت. یه هفته کلا تهمت. یه هفته کلا قضاوت و...

منم تصمیمش دارم نمیشه ولی بنظرم ماه رمضون میشه خوندو عادت کرد میخای شروع کنیم اگر نخوندیم قضاشو بخون ...

ارههه منم همینو میگم

میخوای ۴۰ روز اونجور کنیم

ببین بهترین وقتش قبل نماز صبحه. اما اگه دیدیم نمیتونیم بیدار شیم حداقل الان بعد نیمه شب شرعی بخونیم

خودشم اولش اگه نتونستیم حداقل فقط نماز وتر رو بخونیم. یا نماز وتر و شفع

بعدش انشالله راه بیفتیم کامل میخونیم

اگه هم نتونستیم قضاشو بخونیم

فاطمه روزایی ک پریودیمو حساب نکنیم اما از بعد اون دوباره ادامه روزا رو حساب کنیم

و اینکه بیا ب نیت چیزی نخونیم. ب خاطر خود خدا بخونیم و خشنودی ائمه. بعد تو قنوت خواسته هامونم بخوایم ک انشالله برآورده شه

خب میخای چ کنی ؟؟؟ بدتر نشد دلتنگیت؟؟؟

چرا😢انقد دلتنگش شدممممممم ...

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خب پسسسسسس

میگف نیومدم نامزدی ک ناراحت نشی.ولی دیگ باید عادت کنی همیشه تو جمعاتون ببینیش

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

ان شاالله حاجت روا بشی عزیزم❤️💞

😍😍😍😘😘الهی ههممون

بچه ها یه چیزی دیدم همتون انجام بدید اگه دوست داشتید بعد نمازهاتون ذکر کیمیای ایت الله نخودکی رو بخ ...

میخای انجام بدی؟؟؟

وسوسه نکننننن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣

میخای انجام بدی؟؟؟ وسوسه نکننننن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣

من انجام میدم چندوقته

نمیگم بعد هرنمازم اما بعد مثلا ۸۵ درصد نمازام انجام میدم. خیلی خوبه. کوتاهه

ببین میدونی خیلی عادیه ک آدم بعضی مواقع انقدرررر کار داره ک برا چیزی وقت نمیکنه اونجور مواقع فقط صل ...

میدونی من دروغ کلا نمیگم حجابمم در حد قابل قبول درست کردم نمازام سروقت میخوندم الان نمیتونم زودجوش میارم ی مدت خوب شدم الان باز دارم برگشت میخورم غیبت لعنتی رو نمیتونم تمسخرهم کم کردما ولی کم بعضی وقتانمیشه🤦🏻‍♀️

ارههه منم همینو میگم میخوای ۴۰ روز اونجور کنیم ببین بهترین وقتش قبل نماز صبحه. اما اگه دیدیم نمیتو ...

باشه پس من هرموقع تونستم شروع کنم بهت خبرمیدم الان واقعا خیلی کار ریخته دورم الانم بشه یه رکعت وتر میخونم اما اگ دیدم داره مداوم میشه بهت خبرمیدم...واقعا نماز شب خوبه و اگ میشد شبا زود خابید دیگه عالی میشد ولی خب...