2777
2789
نمیدونم ...میگم شاید تاثیر کنه روش.ولی کلا اگ تاثیر کنه روس خودش نمیتونه بهمش بزنه اصلا..اژ دست خودش ...

به نظرم اصلا اینکار نکن اگر میخواست تاثیر بزاره قبلا میزاشت منو ببین دوسال زندگی کردم همه جوره بهش محبت کردم اصلا تاثیر نذاشت روش 

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷

به نظرم اصلا اینکار نکن اگر میخواست تاثیر بزاره قبلا میزاشت منو ببین دوسال زندگی کردم همه جوره بهش م ...

الان رفتم میبینم اون برنامه ای ک باهم میحرفیدیم زو تقریبا بعد ۵ ماه نصب کرده

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان رفتم میبینم اون برنامه ای ک باهم میحرفیدیم زو تقریبا بعد ۵ ماه نصب کرده

باهاش چت کردی؟ 

عشق من امروز دیگه قطعی میره دختر رو ببینه باهم خداحافظی کردی ی حرفایی بهم زد ک قلبم خیلی شکست ب امام زمان واگذارش کردم 

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷

باهاش چت کردی؟  عشق من امروز دیگه قطعی میره دختر رو ببینه باهم خداحافظی کردی ی حرفایی بهم ز ...

گفتمش واسچی زدی برنامه رو حذفش کن.پیامامم نخون..چون من اینجا پیام میدادمش تو برنامه..گف پیامات نیومدن

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه ها من‌چله حق شناس گرفته بودم دوباره.. امروز تموم شد

قربونتتتت برم مرسی عزیزم ممنون😍😍😍😍انشاالله همههه حاجت روا بشن😍😍

ان شاالله ان شاالله توچخبر چکارا کردی چکارا میکنی؟؟؟

من دیگه ندارم ختمی ولی ی خورده عقب مونده صلواته ک ان شاالله دوتاختم باهم تموم میشه گروهی...

قربونت میرم کهههههه❤️❤️❤️❤️

خدانکنهههه

بعضا با هم آنلاین میشیم😍😁ینی مییام نی نی سایت میبینم پیام دادی تازه😁

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
ان شاالله ان شاالله توچخبر چکارا کردی چکارا میکنی؟؟؟ من دیگه ندارم ختمی ولی ی خورده عقب مونده صلوات ...

من دیروز صبح همینطوری دعای عهد خوندم با صوت اقای فرهمند. خیلیییییی دلنشینه صداشون خیلیییییی

میخواستم اگه بشه از امروز یا فردا چله شو شروع کنم هدیه ب نرجس خاتون(س). میدونم باید صبح ها خوند اما بعضی وقتا صبحا خواب آلوده ترین میشم برا همون مثلا شاید یکم دیرتر بخونم

و انشالله از امروز اگه خدا بخواد میخوام چله سوره محمد و سوره انسان رو شروع کنم. یکیم اینکه زیارت عاشورامو اگه بشه تثبیت کنم هرروز بخونم

استغفار امام صادق(ع)رو هم ک از اول رجب میخونم. صلواتامم میفرستم اما متاسفانه چون ختمم زیاده یکم کمتر میخونم

فاطمه من از دیروز چله گرفتم. مثلا جایی ننوشتم. فقط گفتم ک سعی میکنم از گناه تا جایی ک میتونم دوری کنم عوضش خدایا راه بگشا برام و حاجت هامو اگه ب صلاحمه بده و اگه میشه ب صلاحم دربیار بده. میگن این کار حاجت میده اگه ب صلاحت باشه. میخوای تو هم این کارو انجام بده

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍