2777
2789
ن .کلا باباش از اول گفته بود قولشو‌میدمتون ولی کوچیکه هنوز...دیگ ایناهم رفتن ازمایش خون..حالا اونشب ...

یعنی دختره همرا خانوادش میره میاد اما با طرفش حرف نمیزنه؟!

عجیبن این خانواده...

میفهمم حرفاتو مطمن باش اینا انقدر تلاش دارن خانواده دختره نمیذارن حتما پدره دودلع

یعنی دختره همرا خانوادش میره میاد اما با طرفش حرف نمیزنه؟! عجیبن این خانواده... میفهمم حرفاتو مطمن ...

ن ن از اینک پدره دو دله ک ن...انقد خوشحالن از این قضیه ...

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن ن از اینک پدره دو دله ک ن...انقد خوشحالن از این قضیه ...

اگ تواین مسائل دوطرف خیلی راضی باشن خیلی زودهمچی پیش میرع بلاخره ی چیزی هست شایدم خاست خداس ک اگ خدا بخاد قطعا همونی میشه ک خدامیخاد

اگ تواین مسائل دوطرف خیلی راضی باشن خیلی زودهمچی پیش میرع بلاخره ی چیزی هست شایدم خاست خداس ک اگ خدا ...

باید خدا بخاد...وقتی میگن تا خدا نخاد برگی از درختی نمیوفته اینه دیگ..هرچی خدا بخاد..کاش خدا بخاد برام...وای امشب تولد امام جواد.کاش میشد مشهد بودیم الان.

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

باید خدا بخاد...وقتی میگن تا خدا نخاد برگی از درختی نمیوفته اینه دیگ..هرچی خدا بخاد..کاش خدا بخاد بر ...

ان شاالله خدا برات میخاد ب صلاحتم میکنه ومیخاد...

دلت مهمه کجاباشه عزیزم ان شاالله ک حاجتت میگیری

امشب بزنگ ب حرم شمارش هست...

منم حواسم نبود برعکس نموندم مشهد 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ان شاالله خدا برات میخاد ب صلاحتم میکنه ومیخاد... دلت مهمه کجاباشه عزیزم ان شاالله ک حاجتت میگیری ...

ن فداتشم تو ک سنگ تموم گذاشتی اونجا برام ... فداتشم

سلام عزیزم خوبی؟؟؟؟ خیلی خوبه واقعا گوشی وقت گیرع ببخشید این مدت نبودم یا کم بودم فقط الی من تقری ...

سلام عزیزم آره درسته

منم تو صلوات خیلی عقبم

وقت نمیکنم بعضی وقتا روزی کمتر از ۵۰۰ تا هم میفرستم متاسفانه. اما خب چون ختم چهارمه حتی اگه دیرتر هم تموم بشه مشکلی ندارم

ختم استغفار امام صادق(ع)رو میخونم

ختم ۱۰ روزه یا جوادالائمه ادرکنی فردا تموم میشه

ختم استغفارامیرالمومنین(ع)هم اگه وقت کنم میخوام شروع کنم

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
سلام عزیزم خوبی؟؟؟؟ خیلی خوبه واقعا گوشی وقت گیرع ببخشید این مدت نبودم یا کم بودم فقط الی من تقری ...

خودتو اذیت نکن این چه حرفیه

اره هروقت خوندی بگو❤

سلام عزیزم آره درسته منم تو صلوات خیلی عقبم وقت نمیکنم بعضی وقتا روزی کمتر از ۵۰۰ تا هم میفرستم مت ...

خوبه ان شاالله قبول باشه...

حل میشه امروز اتفاقی شنیدم ی ویس ک میگفت ی نفر خاب دیده امام زمان گفته صبح ها سوره یس بخونین هدیه کنین ب مادرم نرجس خاتون یادت افتادم گفتم کاش بشه سریع شروع کنم بهت خبربدم...

صلوات قبلا بهت گفتم فکرکنم خودت مجبور کن مثلا فلان قدر بگی اما واقعا تجربه کردم ی وقتایی واقعا نمبشه گف...

ان شاالله ک قبول باشه وب زودی خوش خبر باشی

خودتو اذیت نکن این چه حرفیه اره هروقت خوندی بگو❤

انقدررررررر صلوات عقبممممم ک حد نداره ولی هرجوری شده جبران میکنم بهت خبرمیدم ختم جدید بردارم یا کاری کنم

مرسی که هستی عزیزممم ❤️

خوبه ان شاالله قبول باشه... حل میشه امروز اتفاقی شنیدم ی ویس ک میگفت ی نفر خاب دیده امام زمان گفته ...

ارهههه میگن سوره یاسین بعد نماز صبح هدیه ب نرجس خاتون(س)و حضرت زهرا(س)عالیهههههه

اره عزیزم گفتی اما اخه میدونی من ختم چهارمو واقعا برا این شروع کردم ک صلوات گره گشاترین و حس خوب ترینه. برا همون فقط چندتا تو طول روز میگم حالم بهتر باشه. برا همون حالا دیرم تموم شد فدا سر امام زمان(عج)

انقدررررررر صلوات عقبممممم ک حد نداره ولی هرجوری شده جبران میکنم بهت خبرمیدم ختم جدید بردارم یا کاری ...

میفهمم عزیزم

اشکال نداره یکم سبک شه کارات جلو میفتی

من میدونم تو میترکوووونی😍