2777
2789
قربونتتت عزیزم😚😙😘😗 اره نتونستم بخونم. خوب کار کردی شاید یکی دوست نداره بقیه آرزوشو بدونن

ولی دقیقا نوشتم هرچی نوشته بودی فقط همه جا اززبون تونوشتم انگاری خودت نامه رو نوشتی...

امیدوارم خدا حاجتاتو بهت بده ب زودی و یهویی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی دقیقا نوشتم هرچی نوشته بودی فقط همه جا اززبون تونوشتم انگاری خودت نامه رو نوشتی... امیدوارم خدا ...

مرسی عزیزم انشالله برا خودت و بقیه بچه ها❤

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍

اومدم نامزدی یکی از اشناها..خانوادشم هستن..دختره رو هم آوردن..قضیه جدی تر این حرفاس..یخ زدم..همه بدنم می‌لرزه 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

ان شاالله براهمگی.....چخبرا همچی خوبه؟؟؟

سلام عزیزم

خداروشکرررر

فاطمه من تصمیم گرفتم فضای مجازی رو کمتر کنم

دیگه خیلییی تو گوشی ام‌. ب کارام زیاد نمیرسم

اگه بعضا پیام دادی دیر جواب دادم بدون برا اونه❤

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
چی شده ملکه ؟؟؟ چ کردی 

رفتم نامزدی..خانوادشم بودن..اونم اورده بودم دیگ ب عنوان عروسشون...فک نکنم این یکی دوماه نامزد کنن..ولی دیگ فرقی نداره ...چون الانم اورده بودنش..خود عشقم نبود ...دختره خو یه سره نگاهم میکنه..من اونجا نشسته بودم خاهرش جفتم بود.اون یکی رو ب روم.زنداداشمم رو ب روم..هی حرف میزدیم یه سرع..اونور تر بود هی نگام میکرد ک باهاشون حرف میزنم...خندم میگیره.میگم تو ک دیگ مال توعه دیگ واسچی حساسی رو من.... انقدم سرحال بود...فک نمیکردیم بیارنش باشون..قضیه جدی تر این حرفاس

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

سلام عزیزم خداروشکرررر فاطمه من تصمیم گرفتم فضای مجازی رو کمتر کنم دیگه خیلییی تو گوشی ام‌. ب کار ...

سلام عزیزم خوبی؟؟؟؟

خیلی خوبه واقعا گوشی وقت گیرع

ببخشید این مدت نبودم یا کم بودم

فقط الی من تقریبا ختمام تموم شدن اینجوری بگم ب جز صلوات ختم استغفار امام صادق دارم و حدیث کسا ک برداشته بودم وختم بسم الله و ی دعا دیگه وختم معراجی ک گفتمت ولی خیلی عقبم خیلیییییییی....میخواستم همونجوری ک قرارمون بود زیارت عاشورا اینا بخونم اما دیدم نمیشه.ولی بازم هرروزی بشه میخونم و بهت خبرمیدم....تو روندت چجوریاس

رفتم نامزدی..خانوادشم بودن..اونم اورده بودم دیگ ب عنوان عروسشون...فک نکنم این یکی دوماه نامزد کنن..و ...

هنوز ک مال اون نیس بعد ادم یکیو دلی میخاد زوری ک فایدع نداره....اون تایپیکه حاجت روایی یادته اگر خدا بخاد میشه غصه نخور.....خودت درچ حالی؟؟؟

چرا میگی ب این زودیا نامزد نمیکنن؟! شاید قراره بهم بخوره ک نامزد نمیکنن

هنوز ک مال اون نیس بعد ادم یکیو دلی میخاد زوری ک فایدع نداره....اون تایپیکه حاجت روایی یادته اگر خدا ...

ن .کلا باباش از اول گفته بود قولشو‌میدمتون ولی کوچیکه هنوز...دیگ ایناهم رفتن ازمایش خون..حالا اونشب میگفتن باباش گفته اگ نامزد کنن لابد مرحله بعد میگین عقد..ببین ی چیزی از دیروز فهمیدم .دیدی بخان کسیو پابند کنن.واس همین اورده بودنش باهاشون ک بهش بفهمونن دیگ تموم شده..من اینور تر بودم یکی از بچه ها ع خاهرش پرسید باهم میحرفن؟ گفتش ن بابا...وگرن دلیلی نداره ینی هیشکی اینجوری نی قبل نامزدی بببرنشون با خودشون جایی ب عنوان عروس...تلاشم‌میکنن زودتر عقد و اینا کنن ک ی جورایی نتونه چیزی بگه..اخه اینا اینجوری نیستن ک انقد کشته مرده عروس باشن بخان ببرنش جایی حالا اورده بودنش... دیگ هم نامزدی مهم نی چون الانم مث نامزدی میبرنش اینور اونور...بعد بابای دختره ک اجازه میده ببرنش باهاشون دیگ....