2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم سن بالا در حد شوگر ددی نباشه دیگه😒

لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره  یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️
رابطه تو با پدر با برادر بزرگتر دایی وعمومی چه طور بوده

به خدا این ربطی نداره الان من با پدرم عالیییییی هستیم اما بازم فاصله سنی ۱۰ به بالا تا قبل ۱۵ رو دوست دارم چون به نظرم از لحاظ روانی ثبات بیشتری داره البته نه هر مردی رو چشم بسته فقط به این خاطر قبول کنم ولی منظورم این به این ربطی نداره خیلیا اینجا تا اینارو می شنون میان توهین می کنن به خانواده طرف که براش کم گذاشته ولی ربطی نداره 

بابام هیچ محبتی بهم نکرده ازش بیزارم بیزار

بله درسته برا همین در بچگی تو نیاز به پدر بامحبت وحامی تامین نشده الان وجودت تشنه هست ودنبال فردی میگرده که خلا هات را پر کنه

حتما قبل از وارد شدن به رابطه مشاوره باتجربه وحاذق برو

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
به خدا این ربطی نداره الان من با پدرم عالیییییی هستیم اما بازم فاصله سنی ۱۰ به بالا تا قبل ۱۵ رو دوس ...

همین باوری که بلافاصله سنی بالا بهتر هست از جایی نشات میگیره

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
همین باوری که بلافاصله سنی بالا بهتر هست از جایی نشات میگیره

خب اینطور باشه مال من از کجا نشئت گرفته؟ 

این هم زشته هر کی این رو بگه بهش انگ مشکل روانی داشتن بچسبونن البته منظورم شما نیستین