2777
2789
عنوان

نمک نشناس تر از شوهرم ندیدم💔

197 بازدید | 51 پست

پای همه بی پولیاش؛تحقیر شدنا؛ورشکست شدناش؛توهین و بی احترامی کردنا و همه ی بدبختیاش وایسادم پیش همه  حتی پدرمادرش ک بهش میگن بی عرضه دفاع کردم ازش

حالا میخواد کاری رو شروع کنه ک کل درامدش رو باید قسط بده بهش میگم اینکارو نکن از لقمه ی کوچیک شروع کن؛میگه وایسا فقط با اینکار موفق بشم قلابم گیر کنه هرجا نشستم میگم ک تو پشتم نبودی…هیچوقت حمایتم نکردی…ریدم تو زندگی ای ک تو ساختی برا من…منبعد فقط اسممون تو شناسنامه ی همه هرکی بره دنبال کار خودش

هربار این حرفارو بهم میزنه توهینشو میکنه بعدش میاد میگه عصبانی بودم…

خسته شدم از شنیدن حرفایی ک حقم نیس؛خسته شدم از تحمل کردن زندگی ای که دوست داشته نمیشم؛کارام ب چشم نمیاد؛همیشه من تنها بودم اما اون شاکیه

کاش جایی برای رفتن داشتم 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توام مثه خودش رفتار کن تا بفهمه چقد قدرنشناسه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
حمایتش کن

چ حمایتی وقتی میدونم کاره درستی نیس؟

داره وارد کاری میشه ک هیچی ازش نمیدونه

باید کلی سرمایه پاش بزاره و ماهانه کل درامدش رو قسط بده

الان داغه وقتی شروع کرد همه ی درد و ورم هاش برا منه

میخواد بیاد حال خرابی بکشه ک وای حالا چیکار کنم؟از کجا پول بیارم بدم؟چی بخورم؟چی بپوشم

هزاااارباررررر سرم اومده اینکاراش

چی بگم،یا حمایتش کن،اگرم نه که بزار سرش به سنگ بخوره اون موقع ولش کن وبرو

دوبار سرش ب سنگ خورده

همه چیمونو باختیم

بازم ادم نمیشه

بعد میگه حمایت نداری…من فقط میگم از پله ی اول شروع کن تا یاد بگیری؛لازم نیس لقمه ی گنده ورداری نتونی قورتش بدی