2777
2789
عنوان

نمک نشناس تر از شوهرم ندیدم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 51 پست
دوبار سرش ب سنگ خورده همه چیمونو باختیم بازم ادم نمیشه بعد میگه حمایت نداری…من فقط میگم از پله ی ...

میفهمم چی میگی،نفهم گیر شدی،ولی شخصیت بعضیا کلا بلند پروازن،فقط حس اینکه نفهمی بهش القا نکن،با زبون نرم وسیاست از سرش بنداز

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااا؟؟؟ زندگی مشترکه هر دوتا باید تلاش کنن...لابد سرش منت گذاشتی اونم بت گفته نمیکردی

عزیزم بعد ۱۵ سال تازه فهمیدم نباید تو هیچ کاری زیاده روی کردچون ادما جنبه ندارن تا به جای میرسن هار میشن

حتی پول یه ارایشگاه رفتن رو به زور بهم میده سالی یه بار لباس خریدن زیادیه؟؟با غر زدن منت گذاشتن میخره

اگه کارم طوری بود حقوقم میومد حساب خودم اصلا احتیاجی به شوهر نداشتم

میفهمم چی میگی،نفهم گیر شدی،ولی شخصیت بعضیا کلا بلند پروازن،فقط حس اینکه نفهمی بهش القا نکن،با زبون ...

از این میسوزم ک حرفایی ک بهم میزنه اتفاقا خودش اونجوریه و من کاملا برعکسشم

همیشه هواشو دارم؛ بهش محبت میکنم؛ب خاطرش از درس و دانشگام میزنم که گشنه نره سرکار پیشش باشم؛بی پولیاشو درک میکنم از خریدم میزنم از شکمم از تفریحم میزنم بعد میگه تو برا من چیکار کردی؟

خودش ۱۰ درصد کارایی ک من انجام میدم رو برام نکرده

بچه داری

دقیقا ب خاطر اینکه از الان باید تا اخر عمرم غصه ی این شوهرو بخورم و عمرم قراره بسوزه زجر میکشم

نه نمیزارم بچه دار شم مگه با این ادم میشه بچه دار شد؟اونموقه باید دوتایی درد و غم بکشیم

لعنت بهشون ده ساله دارم میسوزم و میسازم دیگه بیخیال صدم،هرسری ی اخلاق گند جدید کشف میکنم از وجود تحس ...

۱۵ ساله با دوتا بچه همیشه دنبال یه بحثی میگرده همش میخاد یه چیزی یه حرفی پیدا کنه دعوا بندازه 

تازه زن داداشم فوت کرده مادرش یه روسری برای من اورده یه پیرهن برای داداشم هی سرم میزنه مادرم به تو احترام گذاشته تو سیاه مادرم  رو باز نکردی در صورتی که رفتم براش یه روسری خریدم سیاهش رو باز کنه تو جمع این کارو کردم 

شوهرمن خیلی خاله زنگه همش دنبال حرفه

بخدا خیلی وقته تو فکرشم اما سردرگمم نمیدونم چیکار کنم سراغ چ کاری برم 

خیاطی علاقه داری ؟

اگه بتونی لباس بدوزی که خیلی خوبه تو تاپیکم گذاشتم تو ایتا رایگان آموزش ببین از اولش .مربی خودش سوالات تونم جواب میدن شخصاً عالیه 👌

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
وای چقد شبیه شوهر احمق منه،برا منم منتظر ی فرصته بگه طلاقت میدم احمق

این هر روز به من میگه برو تو اضافه ای 

منم میگم حق وحقوقمو بده برم خونه وزندگی جمع کردم برم خوشبحالت میشه 

ولی داعون شدم با این رفتاروحرفاش ازش متنفرم جرات ندارم بزارم برم 😭😭😭😭