2777
2789
بخور سرد خیلی خوبه. دست تو بینی ش نکنه.گاهی بچه ها تو بینی پولیپ دارن که همون باعث خون دماغ میشه. ...

ولی میگن تره رو بکوب ابشو بریز تو بینیش نمیدونم کی باید انجام بدم بعد خون اومدن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله شدیدا خشکه مخاط بینیش

اگربخاطر ضربه باشه ممکنه انحراف بینی باشه,اگر بخاطر رفلاکس معده باشه ترشحات باعث کیپ شدن بینی میشه,خشکی مخاط هم بخاطر هوای خشک هست,کم خونی وکمبودکلسیم هم یک علت دیگشه,دودسیگار وگیاهان وگردوغبارهم هست 

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
اگربخاطر ضربه باشه ممکنه انحراف بینی باشه,اگر بخاطر رفلاکس معده باشه ترشحات باعث کیپ شدن بینی میشه,خ ...

اولین باری که خون اومد به خاطر ۱ربه ای که بعد از افتادنش بود بعد اون دیگه شروع شد امسال بیشتر شده

اینم مثلا اون سری بعد ۲۱ روز اینبار بعد دو هفته

من کلی ازمایش دادم 

داروها گیاهی استفاده کردم بی‌فایده بود 

یه موقعه اینقد طولانی میشد فشارم میوفتاد 

دیدی طولانی یه کم آبلیمو بزن ب پنبه بگیر جلو دماغش خونو بد میاره 

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛
اولین باری که خون اومد به خاطر ۱ربه ای که بعد از افتادنش بود بعد اون دیگه شروع شد امسال بیشتر شده

دستگاه بخور بذار

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)