2777
2789
خب طبیعه  دختر منم همین سن هست و تو مدرسه خیلی چیزها فهمید  خوبیش اینه که همه چیز رو بهم ...

شما چیا بهش گفتی واقعا روم نمیشه و نمیدونم چی بگم و بدتر اینکه میترسم به روابط من و پدرش از این به بعد حساس بشه

خوب باید میفهمید دیگه این وظیفه آموزش و پرورشه باید تو مدارس از یه سنی به بچه ها آموزش صحیح بدن.ولی متاسفانه بخاطر کم کاریا و تابویی که والدین تو این مسائل دارن این مسائلو بچه ها از دوستاشون بطور غلط میفهمن و یاد میگیرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عای برخورد کنید شما  ما خودمونم توسیزده سالکی همه چی رو میدونستیم همه سوالاشو درست و سطحی جوا ...

من انقدر مثبت بودم بگم تا خود ترم یک لیسانس فک میکردم همش بغل و بوسه تو پیشونیه کسی باور مبکنه بعدش دیگه اونقد بچه ها تو کلاس به هر چی مبخندیدن رفتم تحقیق کردم و فهمیدم یه چیز فراتر از تصوراتم بوده خدایاااا من کی بودم 

بچه ها الان از کلاس ۳ دیگع همه چی میدونن

این منم از کلاس دوم همه چی فهمیدممم😂😂ولی هیچ وقت ب رو خودم نیاوردم

گل سرخم چرا پژمرده حالی ؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری . تو کوچک دلی ، طاقت نداری ! ❄🦋
شما چیا بهش گفتی واقعا روم نمیشه و نمیدونم چی بگم و بدتر اینکه میترسم به روابط من و پدرش از این به ب ...

حساس میشه 

مطمئن باش

دخترم گفت وقتی فهمیدم بچه چطور درست میشه از هردوتون بدم میومد...و یه مدت میپرسید وای یعنی بابابزرگ و مامان بزرگها هم بلدن و فلان

خیلی هم حساس شده بود وقتی میخاستیم بخابیم و هی چشم و ابرو میومد 

منم چون سعی ام این بود که باهاش دوست باشم میگفتم اینا روند روندگی و طبیعت انسان هست 

البته ما باید با مادرامون یه فرقی داشته باشیم دیگه . بهتر بود خودتون سر بسته یه چیزهایی رو بهش می گفتید اینجوری صمیمیتتون بیشتر می شد اون هم مجبور نبود بره از منابع دیگه ای اطلاعات بگیره . اینجوری اطلاعات درست رو از خودتون می پرسید . زمان ما مادرا چیزی نمی گفتند ما از همسنامون اطلاعات عجیب و غریب و دلهره آور می گرفتیم. خیلی از اطلاعات هم غلط بودند