2777
2789
خب طبیعه  دختر منم همین سن هست و تو مدرسه خیلی چیزها فهمید  خوبیش اینه که همه چیز رو بهم ...

شما چیا بهش گفتی واقعا روم نمیشه و نمیدونم چی بگم و بدتر اینکه میترسم به روابط من و پدرش از این به بعد حساس بشه

خوب باید میفهمید دیگه این وظیفه آموزش و پرورشه باید تو مدارس از یه سنی به بچه ها آموزش صحیح بدن.ولی متاسفانه بخاطر کم کاریا و تابویی که والدین تو این مسائل دارن این مسائلو بچه ها از دوستاشون بطور غلط میفهمن و یاد میگیرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عای برخورد کنید شما  ما خودمونم توسیزده سالکی همه چی رو میدونستیم همه سوالاشو درست و سطحی جوا ...

من انقدر مثبت بودم بگم تا خود ترم یک لیسانس فک میکردم همش بغل و بوسه تو پیشونیه کسی باور مبکنه بعدش دیگه اونقد بچه ها تو کلاس به هر چی مبخندیدن رفتم تحقیق کردم و فهمیدم یه چیز فراتر از تصوراتم بوده خدایاااا من کی بودم 

بچه ها الان از کلاس ۳ دیگع همه چی میدونن

این منم از کلاس دوم همه چی فهمیدممم😂😂ولی هیچ وقت ب رو خودم نیاوردم

گل سرخم چرا پژمرده حالی ؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری . تو کوچک دلی ، طاقت نداری ! ❄🦋
شما چیا بهش گفتی واقعا روم نمیشه و نمیدونم چی بگم و بدتر اینکه میترسم به روابط من و پدرش از این به ب ...

حساس میشه 

مطمئن باش

دخترم گفت وقتی فهمیدم بچه چطور درست میشه از هردوتون بدم میومد...و یه مدت میپرسید وای یعنی بابابزرگ و مامان بزرگها هم بلدن و فلان

خیلی هم حساس شده بود وقتی میخاستیم بخابیم و هی چشم و ابرو میومد 

منم چون سعی ام این بود که باهاش دوست باشم میگفتم اینا روند روندگی و طبیعت انسان هست 

البته ما باید با مادرامون یه فرقی داشته باشیم دیگه . بهتر بود خودتون سر بسته یه چیزهایی رو بهش می گفتید اینجوری صمیمیتتون بیشتر می شد اون هم مجبور نبود بره از منابع دیگه ای اطلاعات بگیره . اینجوری اطلاعات درست رو از خودتون می پرسید . زمان ما مادرا چیزی نمی گفتند ما از همسنامون اطلاعات عجیب و غریب و دلهره آور می گرفتیم. خیلی از اطلاعات هم غلط بودند