ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
فکر میکرد دعواش کنم یا عصبانی بشم گفتن دسگع بزرگ شدی و یه سری چیزا رو باید بدونی
آفرین خیلی ریلکس باش و عادی بگیر
آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
بهش بگو عزیزم بعد از این اگه سوالی تو ذهنت بود بیا از من بپرس.طبیعیه این مسئله.لازم نیست با جزییات براش روشن کنین.وقتی به بلوغ میرسن به مسائل کنجکاو میشن
تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
بهش بگو دوستاش کدومشون گفته بهت گفت برو از روی ناف پارشون کن
چرا ؟
ما از ۱۳ سالگی خود مدرسه بهمون دفتر احکام میداد مربی پرورشی هم همه چیز رو توضیح میداد
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
منم از ۱۲سالگی میدونستم ولی هیچوقت به مامانم نمیگفتم
من مطمئنم که تو موفق میشی... نه فورا اما قطعا😉 از تو فقط یدونه هست پس مواظب خودت باش🫂💕 خوشحال میشم باهام حرف بزنی🥰👇 https://harfeto.timefriend.net/17386823816243