2777
2789
عنوان

زایمان غم انگیز😭

386 بازدید | 47 پست

ساعت 7 صبح تا رفتم وسایلمو گذاشتم دیدم یهو صدام کردن رفتم دیدم یه دختر 18ساله که باردار هم هست جیغ میزنه و عرق سرد میکنه همسرش هم که یه پسر 22و23 ساله بود دست و پاشو گم کرده بود دختر رو بردن اتاق عمل و به سلامتی زایمان کرد از اتاق عمل با تخت نوزاد اومدم بیرون دیدم خود همسر اون خانم تنها ایستاده بچه رو دید و گریه کرد الان دیدم رفته حسابداری داره میگه من ندارم پول بیمارستان و بدم اه حلقم و بدم قبول میکنید حسابداری هم قبول نمیکنه

دعا کنید رئیس بیمارستان قبول کنه دوتاشون خیلی بچه ان از صبح هم اصلا کسی لاقات دختر نیومده

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خداوکیلی این دفعه حق داریم بگیم چرا بچه دار شدن دیگه نه؟؟. 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

دلم برا آینده اون بچه بیشتر سوخت 

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
چجوری میخوان اون نوزادو بزرگ کنن اینا؟

همینو بگو

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

چجوری میخوان اون نوزادو بزرگ کنن اینا؟

از موقعی که دیدم تو فکر خرج مخارج نوزاد هست کلی خرج داره بچه

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
خداوکیلی این دفعه حق داریم بگیم چرا بچه دار شدن دیگه نه؟؟. 

من خودم موافق صد درصد بچه دار شدنم اما اصلا این دوتا موقعیتشو نداشتن