2777
2789

پدرمو درآورده هی شب گریه میکنه میگ بزارم رو پا میزارم پاهام قفل کردن از درد دیشب رو پام بود تاالان هم رو پام همش گریه بی قراری چکاب بردم سالم بود خیلی پرخور همش میگ آخ دلم درطول روز ولی شب نمیگ فقط گریه میکنه چکارکنم خواهش میکنم بگید

دختر منم دقیقا همین بود تا سه سالگی ک باز باردار شدم رو پام میخوابید دیگ گفتم نینی تو شکممه باید خودت بخوابی وقتی خودش دیگ خوابید دیگ خوب شد تا وقتی رو پای من میخوابید همینجوری روانی بود

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عادتش دادی ؟؟ پاهات با سایه سیاه کن نشونش بده بگو اوف شده دیگه نمیتونم خودشم میترسه دیگه نمیخاد ...‌ جاریم تا ۵ سالگی بچشو رو پاش میخوابوند فک کن ی پتو و بالشتم میذاشت اصلا نمیدونم چ جونی داشت این بشر

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
چرا عادتش دادی ؟؟ پاهات با سایه سیاه کن نشونش بده بگو اوف شده دیگه نمیتونم خودشم میترسه دیگه نمیخاد ...

دقیقا منم اینم ی پتو و بالشت ..پاهام نابود شدن ۲۱سالمه بزور راه میرم

مواد غذاییش رو مفید و کم کن تعدا  دفعات بیشتر

والا از صلح تا شب میخوره هرچی ببینه همش هم گریه شبا شوهرم دیونه شده چ شربتی بخرم بهش بدم ک آروم شه دل‌درد و همه یش راحت بخوابه

دقیقا منم اینم ی پتو و بالشت ..پاهام نابود شدن ۲۱سالمه بزور راه میرم

ترکش بده از اول ی گهواره میخریدی چرا ب فکر خودت نبودی اخه ... الانم فقط با سایه پاهات سیاه کن یا با رژ قرمز مثلا خونی بشه بگو دیگه نمیتونم

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

این اشتباه رو پا خوابیدنو منم کردم یکی دوهفته تو دوسالگیش زجر کشیدم و بغضا گریشو تحمل کردم تا ازش گرفتم.

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
من‌گهواره خریدم دیگ گهواره کوچیک شد گذاشتم رو پام..ممنون ازهمون انشالله بتونم ترکش بدن فقط بنظرتون چ ...

دی سیکلومین

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
و منی ک پسرم ۶ سالشه و بعضی وقتا ک بی خواب میشه میگه منو رو پات تکون بده تا خوابش ببره

ننننننننهههههههههههه🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵😨😨😰😰