2777
2789
عنوان

خانوما بیایید😔

35 بازدید | 16 پست

سلام صبتون بخیر.خانوما من یه برادر دارم که یه بیماری ژنتیکی داره.بعد منم برای ازدواج با همسرم جفتمون ازمایش دادیم و بما گفتن من ناقل هستم ولی همسرم نه و گفتن مشکلی پیش نمیاد و میتونی باردار شی با خیال راحت.

الان من باردارم و سه چهار روز دیگه زایمانمه.چن وقت پیش خواب دیدم پسرمو داداشم اورد داد بغلم.بعد ب همسرم تعریف کردن دیدم قیافش تو هم شد یهو فهمیدم ک با خودش فکر کرده که نکنه بچه خدایی نکرده مریض باشه مثل داییش که من این خوابو دیدم.

دوباره الان بیدار شدم یادم اومد ک این دفعه هم باز خواب دیدم بچرو برادرم اورد داد بغلم.

ذهنم خیلی درگیر شده دارم دق میکنم نکنه بچه منم مشکل برادرمو داشته باشه😔

همه ازمایشت و غربالگری و....انجام دادم همشون خوب بودن ولی این خوابایی ک دیدم کل وجودمو پر از استرس کرده.

توروخدا برای سلامتی بچم دعا کنید میخوام یه نذری بکنم که بچم سالم باشه ادا کنم ولی نمیتونم چی نذر کنم و در چه روزی.

پیشنهاد بدید

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون خیلی بهش فکر میکنی زیاد خواب میبینی

استرس نداشته باش این بیشتر به بچه آسیب میزنه 

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم

دیگ زایمانت نزدیکه استرس رو بزارکنار توکل کن بخدا اگه نذر میکنیم توروخدا ازاین نذریهایی ک غذا میپزن میدن درو همسایه نباشه به یه فقیر ونیازمند واقعی کمک کن حتی اگه شده درحد یه پرس غذا

نگران نباش عزیزم...نذر کن خوراکی یا اسباب بازی یا لوازم التحریر  واسه چندتا بچه ی نیازمند بگیری ببری...نذر واسه بچه ها رد خور نداره همیشه قبول میشه...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
Pku 

عاها فنیل کتواوریا خب وابسته به ایکس نیست که الکی نگرانی یعنی تا باباش هم ناقل یا مبتلا نباشه به هیچ وجه عین برادرت کاملا مبتلا نمیشه مگه خودت ناقلی مشکلی داری ؟ بچه ات هم ان شاء الله یا سالمه یا دور از جون ناقله احتمال ناقل بودنش ۲۵درصده چون اتوزوماله

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

عاها فنیل کتواوریا خب وابسته به ایکس نیست که الکی نگرانی یعنی تا باباش هم ناقل یا مبتلا نباشه به هیچ ...

اره همون فنیل کتواوریا یادم نمیومد اسمش.

وای خداروشکر😭😭😭😭😭😭خداروشکر

انشالله چیزی نیست پس

ممنون عزیزم ارومم کردی

خدا حاجتتو بده🥺❤️🤲🏻

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️
Pku

فکر کنم در صورتی که پدر و مادر هر دو این بیماری رو داشته باشه به بچه انتقال داده میشه 

اگر فقط به صورت ناقل  اونم احتمالش خیلی کمه 

برای اطمینان روز های اول که بدنیا اومد ازمایش خون و غلبارگری رو حتما انجام بدید چون ظاهری اصلا معلوم نیس بعد ۵ ماهگی کم کم خودشو نشون میده

اره همون فنیل کتواوریا یادم نمیومد اسمش. وای خداروشکر😭😭😭😭😭😭خداروشکر انشالله چیزی نیست پس مم ...

قربانت ❤️اصلا نگران نباش هیچکدوم از نی نی های خودت هیچ مشکلی نخواهند داشت برای برادرت هم حتما با کسی ازدواج کنه که سالم سالم باشه اون موقع بچه های اون فقط ناقل میشن و مشکل جدی ندارن

بچه هم بدنیا میاد یکی از تستای پنجگانه همینه

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید