2777
2789

شاید پزشک طب سنتی موثر باشه ولی نباید داروهای خودتونم قطع کنین 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=316830076]قندتون عصبی نیس ؟ یا واقعا ت خورد و خوراک رعایت نمیکنین ؟[/QUOTE مشکل مالی داریم اجارمون عقب افتاده همش استرس دارم شاید مال اونه.غذا رعایت میکنم

میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

پونصد که خیلی زیاده .بالاتر از انسولین مگه داریم.برو دکتر غذاتو حتما رعایت نکردی

دکتر هی دوز انسولین تغییر میده ولی قندم همچنان بالاس یا افت قند شدید میگیرم

میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

دکتر هی دوز انسولین تغییر میده ولی قندم همچنان بالاس یا افت قند شدید میگیرم

باید بری بهش بگی .اگه دکترت خوب نیست برو پیش یه دکتر دیگه

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
[QUOTE=316830076]قندتون عصبی نیس ؟ یا واقعا ت خورد و خوراک رعایت نمیکنین ؟[/QUOTE مشکل مالی داریم اج ...

پس فک میکنم عصبیه 

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم 
چشم عزیزم حرف خوبی زدی.دکترمو عوض میکنم

اره عزیزم همینکارو کن .چون اینجور معلومه تجویز درستی بهت نمیده دیدم اینجور دکتر ، 

به هیچی جز سلامتیت فکر نکن اول سلامتیت بقیه خدا بزرگه 

خدا بهت سلامتی بده الهی

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
نه عزیزم تهران نیستم ممنونم ازت

کدوم شهرید؟

اگه تاپیک بزنی شاید دوستان بتونن کمک کنن

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️