2777
2789
عنوان

بیایننننننننننن🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 46 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما که بیشتر روانی عزیزم دو قطبی داری افسردگی هم داری  تعادل ذهنی  نداری

ارع ولی میدونم چمه عشق روانی بودن هم ندارم انشالله به حق پنج تن چنان بلایی سرت بیاد ک روزی بگردی دنبال من و بگی غلط کردم مشکلات و بروت آوردم بی بی فاطمه زهرا ج دل منو ازت میگیره چون تازه خوب شدم و تو داری سرکوفت میزنی الهی بحق دل شکسته ی زینب خیر نبینی از زندگیت

ارع ولی میدونم چمه عشق روانی بودن هم ندارم انشالله به حق پنج تن چنان بلایی سرت بیاد ک روزی بگردی دنب ...

شما اول شروع کردی خوب شد دکتر نشدی شما 

انرژی منفی 

بعدم به دعای گربه سیاه بارون نمیباره

شما اول شروع کردی خوب شد دکتر نشدی شما  انرژی منفی  بعدم به دعای گربه سیاه بارون نمیباره

حالا میبینی میباره یا ن اینجا اگ کسی غیر دلت حرفی بزنه ناراحت میشی وای بحال بیرون ک دنیای واقعی واسه همینه ب آین روز افتادی منم نظرمو گفتم بعدم سواد داری سرچ بزن عِلازم سکته هم همینجوری شایدم فک میکنی جوونا سکته نمیکنن همه روانی آن 

دل شکوندی منتظر ج باش نمیدونم کی هستی و کجایی ولی ازت نمیگذرم چون تازه داشتم خوب میشدم با سرکوفت زدنات دنیا خراب شد رو سرم خدا ازت نگذره و نمیگذره 

حالا میبینی میباره یا ن اینجا اگ کسی غیر دلت حرفی بزنه ناراحت میشی وای بحال بیرون ک دنیای واقعی واسه ...

ما هم یکی مثل تو 

ولی عزیزم همه چی سکته نیست شمام ته دل منو خالی کردی خوبه برم دکتر و بگه چیزیت نیست !؟؟خودت اول شزوع کردی 

چیکارت داشتم توهین میکنی پیاماتو برو بخون