2777
2789
عنوان

بیایننننننننننن🤒

46 بازدید | 53 پست

سلام خانماااا من استرس و اضطراب م فوق العاده قدیا . تنگی نقس و احساس میکنم کسی 

احساس خفگی 

و سبکی سر انگار  دارم 

چی بخورم که الان رفع شههههه همشم شبا مزاحمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو باید افکار منفی از خودت دور کنی با یک شب چیزی خوردن خوب نمیشی 

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

فکر کنم پنیک اتک بهت دست میده عزیزم.نباید اصلا خودت رو در معرض اضطراب و هیجان قرار بدی حتی فیلمی که باعث استرس بشه نبین تو باید از لحاظ ذهنی رو خودت کار کنی و به خودت بگی الان چیزی نشده و خودت رو آروم کنی

میبینییی اصلا خوابم نمیبره  حس میکنم دارم میمیرممم  بیشتر شبا لبنجوریم

من واناتونین مصرف کردم خوابو مرتب میکنه اعتیاد اور نیست عوارض هم نداره ضد استرسم هست خستگی روزانه رو هم بر طرف میکنه گلم ولی باز به پزشک مراجعه کن

فکر کنم پنیک اتک بهت دست میده عزیزم.نباید اصلا خودت رو در معرض اضطراب و هیجان قرار بدی حتی فیلمی که ...

میدونی چطوریهه 

همیشه هستا این علائم شبا که میشه انگار حمله ور میشن حالام لرزم گرفتهه

عزیزم نمیخوام استرس بیشتر بهت بدم ولی علائم سکته داری به فکر خودت باش مگ‌کارگر معدنی ک اینقدر استرس ...

علایم سکته!؟😐😂دور از جون که اکر اینطور بود الان ی هفته کلا وجود خارجی نداشتم😂

تواناییشو ندارم🙂

چرا نداری میخوای تا آخر عمرت با قرص افسردگی بگذرونی

عزیز من، منم تابستون همین علایمو داشتم ولی بدون قرص خودم، خودمو خوب کردم پس به من نگو نمیشه 

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕