2777
2789
عنوان

بیایننننننننننن🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 46 بازدید | 53 پست
چرا نداری میخوای تا آخر عمرت با قرص افسردگی بگذرونی عزیز من، منم تابستون همین علایمو داشتم ولی بدون ...

دقیقا همینطوری بودین!؟؟یعنی علایمو همیشه داشتین یه موقع هایی شدید تر میشد!؟

میدونی چطوریهه  همیشه هستا این علائم شبا که میشه انگار حمله ور میشن حالام لرزم گرفتهه

اره عزیزم.یهو ضربان قلبت میره بالا و دست و پاهات یخ میشه و احساس میکنی میخوای دور از جون بمیری؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علایم سکته!؟😐😂دور از جون که اکر اینطور بود الان ی هفته کلا وجود خارجی نداشتم😂

چرا فک میکنی باید دور از جونت ب مرگ ختم بشه یکم در مورد علائم سکته مغزی مطالعه کن بعدم آدم متوجه یکسری سکته های خفیف ک نمیشه 

شمام این علائم رو داشتید!؟؟

بله خفگیو تنگی نفس و یه حالت گیجی داشتم ناشی از استرسه امتحان فردا اون موقع هنوز مدرسه میرفتم بخاطر فشار درسی استرس زیادی داشتم خداروشکر الان دیگه اینجوری نمیشم

اره عزیزم.یهو ضربان قلبت میره بالا و دست و پاهات یخ میشه و احساس میکنی میخوای دور از جون بمیری؟

اره دقیقا الان لرز کردم رفتم زیر دوتا پتو با اینکه سردم نیست هوا 

انگار یه چیزی داره خفم میکنه سردرد گرفتم و نمیزاره بخوابم 

انقدر شدید بود که میخواستم امشب لباسای تنمو تکه تکه‌کنم

دقیقا همینطوری بودین!؟؟یعنی علایمو همیشه داشتین یه موقع هایی شدید تر میشد!؟

آره همینها..  با شوهرم دعوام شد برام مثل یه شوک بود افسردگی شدید گرفتم بعضی وقتها با نشستن میخوابیدم همین که دراز میکشیدم انگار میخواستم خفه شم.. با ویتامین و ورزش خودمو خوب کردم. اصلا قرص نخوردم. 

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    
اره دقیقا الان لرز کردم رفتم زیر دوتا پتو با اینکه سردم نیست هوا  انگار یه چیزی داره خفم میکنه ...

حس خفگی هم بهت دست میده و به مردن فکر میکنی؟فکر میکنی الان انقدر حالت بد میشه که الاناست که خفه بشی و قلبت بگیره؟بعدم از ترس مردن حالت بدتر میشه؟

عزیزم سرخود چیزی استفاده نکن حتما یه ویزیت برو پیش دکتر بعد قرص استفاده کن

الان که نمیتونم 

خیلی شدید بود امشب اومدم یه چیز گیاهیی بپرسم خودمو آروم کنم تا صبح برم دکتر