من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
خبلی مذهبی نیست تا حالا هیچ وقت به پوشش من گیر نداده بارها هم ازش پرسیدم و گفته کاری ندارم
تجربه میگه آدما فقط حرفن وقت عمل که میرسه فرق دارن ، شما الان مال اون نیستی بگو برو خودتو پرت پایین میره ولی به محض عقد و یا حتی بعد عروسی ادما ۱۸۰ درجه عوض میشن ، چرا ؟ چون دیگه از نقش بازی کردن خسته میشن و خود واقعیشونو نشونت میدن ، اصلا ریسک نکن ، اگر هم خیلی اصرار داری براش شرط بذار باید برید مشاوره اونم نه یک جلسه بلکه تا زمانی که مشاور بگه بیاید و جواب قطعیت رو بعد از نظر مشاور میگی ، اگر هم نیومد مشاوره و گفت دیوانه ها میرن مگه من دیونم یا گفت تو منو باور نداری حرف مشاور رو باور داری ، اگر بریم مشاوره از هم جدامون میکنه و امثالهم بدون یه جای کارش میلنگه و فورا تمومش کن بدون راه برگشت