2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 36 بازدید | 40 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مشکلت چیه ؟  میخوای با یه بی دین ازدواج کنی راحتتر مسیر  گمراهی رو باهاش طی کنی ؟ 

بایکی ازدواج کنی خدا و پیامبر و نشناسه و قبول نداشته باشه ؟ 

حالا خودتم میگی خانوادش خیلی مذهبی واینا نیستن پس شبیه خودتن مشکلی ندارن ،  چون واسه منم مهم بود خانوادش چطور باشن از نظر تفاهم اعتقادی ، 

ان شاالله با بهترین انتخابت خوشبخت شی 

منم گاهی حس میکنم تو زندگی همه چی پیچیده تر میشه و بیشتر به چالش میخوریم باهاش هم صحبت کردم ولی میگ ...

ببین بستگی به اعتقادات خودت هم داره الان یکی کامنت گذاشته داداشش نماز میخونه ولی خانمش آزاد لباس میپوشه یا با لاک ناخن نماز میخونه الان اینجا دو تا آدم مذهبی داریم ولی با درجه متفاوت بعضی ها یکی ممکنه آتئیست باشه اونوقت با مذهبی با هر شکل و فرم و درجه ایش شدیدا به مشکل میخوره 

کاملا درست میگی ما یه حلسه مشاوره رفتیم ولی میدونم یه جلسه کافی نیست بهش اوکی رو دادم ولی همچنان ...

جلسات رو ادامه بدین ، ولی شخصا از اینکه گفتی اصرار دارن زودتر عقد کنین حس خوبی نگرفتم

منم شرایطم وقتی همسرم خواستگاریم اومده بود مثل تو بود نمیگم خیلی ولنگو باز بودم نه ولی‌حجاب انچنانیم نداشتم و همسرمم مذهبی بود اولش باهم صحبت کردیم و گفت من مشکلی ندارم و تا الانم کاملا اوکیه و هیچی بهم نگفته خدایی اینجور ادما خیلی خوبن شوهر من ماهه ماه 

پیشنهاد میکنم روش فکر کنی تو این زمونه ادمه معتقد کم پیدا میشه 

(بنظرم اگه به حجاب ادمم گیر بده خیلی بهتر از اینکه بره خیانت و کلی کثافت کاریه دیگه کنه)

جلسات رو ادامه بدین ، ولی شخصا از اینکه گفتی اصرار دارن زودتر عقد کنین حس خوبی نگرفتم

۱۰ ماه گذشته

میدونی خودم جوو رو‌خودم سنگین کردم

یعنی بیشتر یه حس درونیه که ای وای دیر شده

نمیدونم چه طور منظورمو بگم که واضح باشه