2777
2789

امشب ما دیر وقت برگشتیم خونه 

پدرم رفت تراس 

مادرمم تو پارکینگ کار داشت قرار شد دیر تر بیاد بالا 

بابام یادش رفت بمونه تو خونه در و براش باز کنه 

دیگه مامانم ۱۰ دقیقه در زد و زد

منم تو اتاق به پسرم شیر یدادم خواب بود ۱۱ ماهشه 

دیگه کلافه شدم 

نگرانم شدم مامانم بره تو کوچه زنگ بزنه  دیر وقته میبینس ادم عوضی زیاد پیدا میشه ، خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد 

یچمم سینه مو ول نمیکرد برم

دیگه دو سه بار باضدای بلند داد زدم بچه با گریه اژ خواب بیدار شد و هرچی شیر خورده بود تو ۳ مزجله بالا اورد 

😭😭خودم روانشناسم میدونم چه اسیب بدی به بچه میخوره حین شیر خوردن و‌خواب این بلا سرش بیاد 

ولی حال بدترم برای اینه که بچه سسنه مو خوب نخورد بعدش 😭😭😭توروخدا بگید ببینم بچه ای که از شینه مادر بدش میاد یهویی چه طور واکنشی نشون میده؟

زندگی همین روزهاییست که منتظر گذشتنش هستیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد حساسو لوس

میزاشتیش بغلت همچنان ک شیرمیخورد درم بازمیکردی ادا واطوار نمیخاد

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!

واکنشت خیلی عجیب بود بچه رو همونجور درحال شیرخوردن بغل میگرفتی درم باز میکردی

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

حتما باید بالا سر بچه داد می‌زدی ؟؟

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

چقدر دلم برای مامانت سوخت 🥺😒🎈 نیاز ب داد زدن نبود واقعا فکر کردی داد زدن بهتر بود تا اینکه با بچه میرفتی درو باز میکردی مامانتم بنده خدا اسیر نمیشد 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

بجه رو بغل ميكردي بلند ميشدي درو باز ميكردي..

ولي خب حالا ك شده

بلاخرت تجربه بدي براش بوده  عكس العملش عاديه

ولی خب گذرا هست و فراموش میشه

با جایگزینی..و نیاز حمایت عاطی کنید

ولي شما ك روانشناسي دیگه باید بهتر بدونی مضرات  شیر در خواب رو.اینم سعی کن ترک کنی.

💕

[QUOTE=316823538]بجه رو بغل ميكردي بلند ميشدي درو باز ميكردي.. ولي خب حالا ك شده بلاخرت تجربه بدي براش بوده &n ...[/QUOTنمیشد چون تو تراس شوهر همسایه  هم بود که برای تعمیر شیر آب تراس اومده بود هر لحظه ممکن بود با بابام بیان داخل 😖

چقدر دلم برای مامانت سوخت 🥺😒🎈 نیاز ب داد زدن نبود واقعا فکر کردی داد زدن بهتر بود تا اینکه با بچه ...

QUOTنمیشد چون تو تراس شوهر همسایه  هم بود که برای تعمیر شیر آب تراس اومده بود هر لحظه ممکن بود با بابام بیان داخل 

هزارتا روش واس دربازکردن وجود داشت الا دادزدن نگران نباش نخوردنش بخاطر بالا اوردنشه صبح میخوره

اره خورد همون شب خورد ولی خیلی حال بدی داشتم دیروز یه مبلغ بالایی از حسابم برداشته شد و فکرم همش درگیر اون بود و عصبی بودم 

صبح رفتم تو بانک دیدم اشتباه شده

خوب بغلش میکردی و میرفتی 

نمیشد چون تو تراس شوهر همسایه  هم بود که برای تعمیر شیر آب تراس اومده بود هر لحظه ممکن بود با بابام بیان داخل ، 

واکنشت خیلی عجیب بود بچه رو همونجور درحال شیرخوردن بغل میگرفتی درم باز میکردی

نمیشد چون تو تراس شوهر همسایه  هم بود که برای تعمیر شیر آب تراس اومده بود هر لحظه ممکن بود با بابام بیان داخل