2777
2789

اشتباه منو‌ نکن.

اولا هییییچ تضمینی نیست که طرف بعد ازدواج جور دیگه ای از آب در نیاد.

دوما مهریه صرفا مربوط به طلاق نیست،اگه به هردلیلی اتفاقی برای آقا بیفته،تنها چیزی که کسی نمیتونه توش دخل و تصرفی داشتع باشه مهریه زنشه.

در کنارِ همع ی اینا،یه نگاهم به قوانینی که برای طلاق،حضانت فرزند،و ولایتِ مرد به زنش در قانون کشور هست،بنداز و دست خودتو خالی تر از اینی که هست نکن.قانون به نفع مردهاست.

پسرین بعد تاپیک بارداری زدی حامله هم میشین شما؟ اگه پسرین واقعا فکرشو کن یکی برا خواهرت اینجوری سکه ...

ول کن بابا چمیدونه این چیزا چیه معلوم نیست تاحالا چیکار کرده با این کاربریش گزارشش بزنید

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه منو‌ نکن. اولا هییییچ تضمینی نیست که طرف بعد ازدواج جور دیگه ای از آب در نیاد. دوما مهریه ص ...

کاربر مرده گزارشش بزن توضیح نده 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

سلام بزرگوار چرا کمه آخه  خب شاید پسری شرایطی داشته باشه که خیلی ارزشمندتر از سکه باشه

شرابطه هرچقدر هم ک خوب باشه سکه و مهر پشتوانه ی زنه نباید اینقدر کم باشه ۱۴ تا سکه مهر مادر من برای ۳۰ سال پیش بوده .اگ شرایطت خوبه ک وظیفست و باید باشه وگرنه چرا باید زن بگیری من بودم قبول نمیکردم و کلی حرفای دیگه ک شاید باعث سوتفاهم بشه  بااینک یدونشم نمی‌تونید پرداخت کنید.موفق و پایدار باشید

شرابطه هرچقدر هم ک خوب باشه سکه و مهر پشتوانه ی زنه نباید اینقدر کم باشه ۱۴ تا سکه مهر مادر من برای ...

مرده جوابشونده خودش گفت