2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر چی 

ما نامزدیم فقط
دعوای شدید کردیم
اولین باره مادرم فهمیده
توی ماشینش بودم حرفمون شده بود
مامانم همون موقع زنگ زد ،بهش گفتم منو زده . گفتم بهم میگه از خواهرت و شوهرش خوشم نمیاد . به هیچ کدومتون احترام نمیزاره . مامانمم گفت بیا خونه دخترم ما ازت حمایت می‌کنیم . بعدش هم منو گذاشت خونه ،دیگه زنگ نزد .
مادرش ۴ بار زنگ زد .جوابشو ندادم .بار چهارم زنگ زد .گفت زنگ زدم حالتو‌ بپرسم .منم چیزی از دعوامون نگفتم بهش . هیچ وقت زنک نمیزد حال بپرسه .

مطمئنی نامزدتع؟ 

ما نامزدیم فقط
دعوای شدید کردیم
اولین باره مادرم فهمیده
توی ماشینش بودم حرفمون شده بود
مامانم همون موقع زنگ زد ،بهش گفتم منو زده . گفتم بهم میگه از خواهرت و شوهرش خوشم نمیاد . به هیچ کدومتون احترام نمیزاره . مامانمم گفت بیا خونه دخترم ما ازت حمایت می‌کنیم . بعدش هم منو گذاشت خونه ،دیگه زنگ نزد .
مادرش ۴ بار زنگ زد .جوابشو ندادم .بار چهارم زنگ زد .گفت زنگ زدم حالتو‌ بپرسم .منم چیزی از دعوامون نگفتم بهش . هیچ وقت زنک نمیزد حال بپرسه .

مطمئنی نامزدتع؟ 

ببینید بدون من با دوستش و خانومش رفته بود بیرون .
این رفتار بی احترامی به منه .که منو نبرده
البته این قانونارو خودش گذاشته .منم بدون نامزدم جایی نرفتم با کسی .حتی با خواهرم و شوهرش نمیزاره برم بیرون .
رفته بیرون با دوستش و خانومش .منو نبرده .پاشدم رفتم دم خونشون با اسنپ ساعت ۱۱ شب .میگه خاک بر سر من زنم این وقته شب اومده بیرون . بهش میگم مگه من با خواهرم و شوهرش میرم بیرون بدون تو ؟ میگه دوست من و خانومش و با اون خواهر و شوهر خواهرت یکی نکن .شروع کرده به تحقیر منو خانوادم . منم جوابشو دادم به خانوادش توهین کردم . اونم زد تو گوشم . مامانم همون موقع زنگ زد .فهمید که منو زده .فهمید که با خواهرم و شوهرش مشکل داره . قبلا گفته بود نمیتونم تحمل کنم شوهرشو . همش پشتش حرف میزد قبلش .
اولین باره ۱۱ روز شده هیچ خبری ازش نیس
مامانش زنگ زد چند روز پیش حالمو پرسید .
مطمعنم زنگ زده بود سر و گوش آب بده .

1402/08/16 | 14:47
0 نفر لایک کرده اند ...

سر چی 

ببینید بدون من با دوستش و خانومش رفته بود بیرون .
این رفتار بی احترامی به منه .که منو نبرده
البته این قانونارو خودش گذاشته .منم بدون نامزدم جایی نرفتم با کسی .حتی با خواهرم و شوهرش نمیزاره برم بیرون .
رفته بیرون با دوستش و خانومش .منو نبرده .پاشدم رفتم دم خونشون با اسنپ ساعت ۱۱ شب .میگه خاک بر سر من زنم این وقته شب اومده بیرون . بهش میگم مگه من با خواهرم و شوهرش میرم بیرون بدون تو ؟ میگه دوست من و خانومش و با اون خواهر و شوهر خواهرت یکی نکن .شروع کرده به تحقیر منو خانوادم . منم جوابشو دادم به خانوادش توهین کردم . اونم زد تو گوشم . مامانم همون موقع زنگ زد .فهمید که منو زده .فهمید که با خواهرم و شوهرش مشکل داره . قبلا گفته بود نمیتونم تحمل کنم شوهرشو . همش پشتش حرف میزد قبلش .
اولین باره ۱۱ روز شده هیچ خبری ازش نیس
مامانش زنگ زد چند روز پیش حالمو پرسید .
مطمعنم زنگ زده بود سر و گوش آب بده .

1402/08/16 | 14:47
0 نفر لایک کرده اند ...

ببینید بدون من با دوستش و خانومش رفته بود بیرون . این رفتار بی احترامی به منه .که منو نبرده البته ای ...

عزیزم این بحثها برای همه هست اما اصلا اجازه توهین بهش نده و خودتم اینکارو نکن

ما نامزدیم فقط دعوای شدید کردیم اولین باره مادرم فهمیده توی ماشینش بودم حرفمون شده بود مامانم همون م ...

نمیدونم والا بنظرن این برات مناسب نی اخ چرا باید تورو بزنه 

این از الان دس بزن داره چ برسه ب بعد 

بعدش چرا از خواهرت و شوهرش بدش میاد 

یجوریی رفتار میکنید ک مجبور میشم..،با تمام علاقه ای ک نسبت بهتون دارم ..،...نبودنتون ترجیح میدم .•♡•.
ببینید بدون من با دوستش و خانومش رفته بود بیرون . این رفتار بی احترامی به منه .که منو نبرده البته ای ...

عجب 

شما فق حلقه دستونه یا کلا عقدین 

یجوریی رفتار میکنید ک مجبور میشم..،با تمام علاقه ای ک نسبت بهتون دارم ..،...نبودنتون ترجیح میدم .•♡•.