2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سر چی 

ما نامزدیم فقط
دعوای شدید کردیم
اولین باره مادرم فهمیده
توی ماشینش بودم حرفمون شده بود
مامانم همون موقع زنگ زد ،بهش گفتم منو زده . گفتم بهم میگه از خواهرت و شوهرش خوشم نمیاد . به هیچ کدومتون احترام نمیزاره . مامانمم گفت بیا خونه دخترم ما ازت حمایت می‌کنیم . بعدش هم منو گذاشت خونه ،دیگه زنگ نزد .
مادرش ۴ بار زنگ زد .جوابشو ندادم .بار چهارم زنگ زد .گفت زنگ زدم حالتو‌ بپرسم .منم چیزی از دعوامون نگفتم بهش . هیچ وقت زنک نمیزد حال بپرسه .

مطمئنی نامزدتع؟ 

ما نامزدیم فقط
دعوای شدید کردیم
اولین باره مادرم فهمیده
توی ماشینش بودم حرفمون شده بود
مامانم همون موقع زنگ زد ،بهش گفتم منو زده . گفتم بهم میگه از خواهرت و شوهرش خوشم نمیاد . به هیچ کدومتون احترام نمیزاره . مامانمم گفت بیا خونه دخترم ما ازت حمایت می‌کنیم . بعدش هم منو گذاشت خونه ،دیگه زنگ نزد .
مادرش ۴ بار زنگ زد .جوابشو ندادم .بار چهارم زنگ زد .گفت زنگ زدم حالتو‌ بپرسم .منم چیزی از دعوامون نگفتم بهش . هیچ وقت زنک نمیزد حال بپرسه .

مطمئنی نامزدتع؟ 

ببینید بدون من با دوستش و خانومش رفته بود بیرون .
این رفتار بی احترامی به منه .که منو نبرده
البته این قانونارو خودش گذاشته .منم بدون نامزدم جایی نرفتم با کسی .حتی با خواهرم و شوهرش نمیزاره برم بیرون .
رفته بیرون با دوستش و خانومش .منو نبرده .پاشدم رفتم دم خونشون با اسنپ ساعت ۱۱ شب .میگه خاک بر سر من زنم این وقته شب اومده بیرون . بهش میگم مگه من با خواهرم و شوهرش میرم بیرون بدون تو ؟ میگه دوست من و خانومش و با اون خواهر و شوهر خواهرت یکی نکن .شروع کرده به تحقیر منو خانوادم . منم جوابشو دادم به خانوادش توهین کردم . اونم زد تو گوشم . مامانم همون موقع زنگ زد .فهمید که منو زده .فهمید که با خواهرم و شوهرش مشکل داره . قبلا گفته بود نمیتونم تحمل کنم شوهرشو . همش پشتش حرف میزد قبلش .
اولین باره ۱۱ روز شده هیچ خبری ازش نیس
مامانش زنگ زد چند روز پیش حالمو پرسید .
مطمعنم زنگ زده بود سر و گوش آب بده .

1402/08/16 | 14:47
0 نفر لایک کرده اند ...

سر چی 

ببینید بدون من با دوستش و خانومش رفته بود بیرون .
این رفتار بی احترامی به منه .که منو نبرده
البته این قانونارو خودش گذاشته .منم بدون نامزدم جایی نرفتم با کسی .حتی با خواهرم و شوهرش نمیزاره برم بیرون .
رفته بیرون با دوستش و خانومش .منو نبرده .پاشدم رفتم دم خونشون با اسنپ ساعت ۱۱ شب .میگه خاک بر سر من زنم این وقته شب اومده بیرون . بهش میگم مگه من با خواهرم و شوهرش میرم بیرون بدون تو ؟ میگه دوست من و خانومش و با اون خواهر و شوهر خواهرت یکی نکن .شروع کرده به تحقیر منو خانوادم . منم جوابشو دادم به خانوادش توهین کردم . اونم زد تو گوشم . مامانم همون موقع زنگ زد .فهمید که منو زده .فهمید که با خواهرم و شوهرش مشکل داره . قبلا گفته بود نمیتونم تحمل کنم شوهرشو . همش پشتش حرف میزد قبلش .
اولین باره ۱۱ روز شده هیچ خبری ازش نیس
مامانش زنگ زد چند روز پیش حالمو پرسید .
مطمعنم زنگ زده بود سر و گوش آب بده .

1402/08/16 | 14:47
0 نفر لایک کرده اند ...

ببینید بدون من با دوستش و خانومش رفته بود بیرون . این رفتار بی احترامی به منه .که منو نبرده البته ای ...

عزیزم این بحثها برای همه هست اما اصلا اجازه توهین بهش نده و خودتم اینکارو نکن

ما نامزدیم فقط دعوای شدید کردیم اولین باره مادرم فهمیده توی ماشینش بودم حرفمون شده بود مامانم همون م ...

نمیدونم والا بنظرن این برات مناسب نی اخ چرا باید تورو بزنه 

این از الان دس بزن داره چ برسه ب بعد 

بعدش چرا از خواهرت و شوهرش بدش میاد 

یجوریی رفتار میکنید ک مجبور میشم..،با تمام علاقه ای ک نسبت بهتون دارم ..،...نبودنتون ترجیح میدم .•♡•.
ببینید بدون من با دوستش و خانومش رفته بود بیرون . این رفتار بی احترامی به منه .که منو نبرده البته ای ...

عجب 

شما فق حلقه دستونه یا کلا عقدین 

یجوریی رفتار میکنید ک مجبور میشم..،با تمام علاقه ای ک نسبت بهتون دارم ..،...نبودنتون ترجیح میدم .•♡•.