2777
2789
عنوان

آخه انصافه ، چرا مردا حامله نمیشن !!

570 بازدید | 102 پست

خدا کاش تو این مورد هم ی عدالتی میزاشت😂

زن حامله میشه با هزار بدبختی  ، حالت تهوع و ویار و ...

اخرش میگن حاملگی ک چیزی نیست من خودم حامله بشم انقدر غر نمیزنم 

بخدا ک اگه حامله شن یروز هم نمیتونن تحمل کنن

چشم ها دریچه ی روحن!...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنها تحملشون خیلی بیشتر از مرداست. هم روحی هم جسمی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

والا انصاف ک نیست ولیییییس

مردا یدونه سرما میخورن پدر ادمو درمیارن بس که لوس بازی درمیارن 

حالا تو فک کن بخوان حامله شن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤣🤣🥴😵‍💫😑😬

همون خدا دونسته کاری کرده اینا حامله نشن🤣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

من به همسرم میگم باید موقع زایمان بیای نگاه کنی بلکه بفهمی چه درد و زحمتی داره، میگه باشه فقط احتمالا من همون اول غش میکنم میبرن منو واسم سرم بزنن😂😂

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
فقط بلدن... عه ببخشید اونم بلد نیستن

عالیییی بوددددد🤣🤣🤣🤣🤭🤭🥴❤️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه