mahnanooooo مدیر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 180 عنوان وزن کم جنین😪 | مشاهده متن کامل بحث + 2874 بازدید | 75 پست سلام مامانا وزن جنین در 34 هفته و 5 روز 1845 بود خیلی کمه؟؟ تو سونو زده بود 32 هفته و 1 روز. یعنی وزنش ب این هفته میخوره کمه چیکار کنم دکترم گفت تا یه هفته دیگه ختم بارداری بیا سزت کنم. کسی بوده اینجوری خیلی میترسم،🥺 1402/08/17 | 16:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahnanooooo مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 180 سن جنین از اولین سونو با سن پریودی متفاوت بود؟ یا جدیدا اینطور شده؟؟ ن اولا خوب بود از سونو ها اخر اینجور بود
mahnanooooo مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 180 تو سونو داپلر نارسایی مشخص میشه دیگه تو سونو نارسایی تشخیص دادن؟ اسپرین هم تجویز کردن؟ ن نارسایی چیزی نگفت. اسپرین میخوردم. دکترم قطعش کرد تا هفته 35
mahnanooooo مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 180 سونو داپلر دادی خونرسانی خوبه؟ اره گفت خوبه. ولی بچه ریزه
mohi_mary عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 6911 ن نارسایی چیزی نگفت. اسپرین میخوردم. دکترم قطعش کرد تا هفته 35 خب پس اسپرین لازم نیست اگر نارسایی نیست
mahnanooooo مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 180 خب پس اسپرین لازم نیست اگر نارسایی نیست اره انوکسا و اسپرین برام قطع کرد. بنظر شما تا هفته 38 بهم گفت بیا ممکنه تا اون موقع بچه وزن بگیره اگه ب خوراکم برسم؟ هرهفته هم نوار قلب و سونو باید انجام بدم. همش با خودم دارم فکر میکنم وقتی چیزی مشکلی نداشته حتما کم کاری خودم بوده ک بچه درست وزن نگرفته تا حالا😔
mahnanooooo مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 180 لطفا از دکتر اومدی ب ما هم خبر بده تا هم از نگرانی دربیایم هم ببینیم دکترتون چی صلاح دیده عزیزم دکتر دومی برای سه هفته دیگه بهم ختم داد سونو هرهفته و نوار قلب هم باید انجام بدم تا اون موقع. دعا کنید همه جیز خوب پبش بره خیلی دلم آشوبه 😖
parasto_22 عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 5195 عزیزم دکتر دومی برای سه هفته دیگه بهم ختم داد سونو هرهفته و نوار قلب هم باید انجام بدم تا اون موقع. ... خوبه هرهفته چکاب رو برو توکل ب خدا و مراقبت و رسیدگی زیاد داشته باشه
mohi_mary عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 6911 اره انوکسا و اسپرین برام قطع کرد. بنظر شما تا هفته 38 بهم گفت بیا ممکنه تا اون موقع بچه وزن بگیره اگ ... اره حتما چیزایی که مخصوص وزن گیری جنین هست رو بیشتر بخور خودتو با نون و برنج سیر نکن این چه حرفیه اصل وزن گیری تو همین ماه اخره اگرم خودت چیزی نخوری بچه از بدنت کم میکنه انشالله که خیره استرس نده به خودت
mahnanooooo مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 180 اره حتما چیزایی که مخصوص وزن گیری جنین هست رو بیشتر بخور خودتو با نون و برنج سیر نکن این چه ح ... ممنونم عزیزم
color63 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 729 یک پودر داروخانه میده برای ورن گیری جنینبستنیسوپ جوکباب و خرما و....۰شنبدم برای وزن گیری خوبهاگر دیابت حاملگی و....ندارین
با_من_پولدارشو عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 263 بااجازه استارترعزیزم تخمک اهدایی ورحم جایگزین نیازمندم تخمک تا ۳۱سالرحم تا۳۶سالازتهران کرج حومه۰۹۳۳۷۴۹۴۱۳۵اسدپور هستم
سلوی70سابق عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 21462 ممنونم عزیزم عزیزم من اسپرین و انوکسا تا شب قبل عمل استفاده کردم برای من حکم عمر و زندگی داشت نباید قطعش میکردم...کاش با ی دکتر دیگه مشورت کنی حتما خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
ورونیکا۱۸۹۰ عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 3613 شما سز شدی منم دقیقا دقیقا ۳۴ هفته همین وزن جنینمه هنوز دکتر ندیده تروخدا جواب بدید الان وزن بچتون چنده وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
mahnanooooo مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 180 شما سز شدی منم دقیقا دقیقا ۳۴ هفته همین وزن جنینمه هنوز دکتر ندیده تروخدا جواب بدید الان وزن بچتون چ ... بله عزیزم سزارین شدم. سونو وزن معمولا 200 گرمی خطا ذارن نگران نباش
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6444 بله عزیزم سزارین شدم. سونو وزن معمولا 200 گرمی خطا ذارن نگران نباش چند هفته سزارین شدی ؟ «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»