2777
2789
عنوان

وزن کم جنین😪

| مشاهده متن کامل بحث + 2888 بازدید | 75 پست
اره امروز نوبت گرفتم پیش یکی دیگه ببینم اون چی میگه. بنظر شما ممکنه دکترم از بی تجربگی اینجور گفته ب ...

تو سونو داپلر نارسایی مشخص میشه دیگه تو سونو نارسایی تشخیص دادن؟ اسپرین هم تجویز کردن؟

چون سه هفته عقبه میگه وزن نمیگیره نینی😭😭

سونو داپلر دادی خونرسانی خوبه؟

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترت واقعا نفهمه.

ببین تجربه دارم ک بهت میگم.

تا میتونی نگهش دار.

وقتی فقط وزنش پایینه هرچی بیشتر بمونه هم بیشتر جون میگیره هم کامل تر میشه بیشتر به خودت برس.

اصلا هم نگران نباش.

ب این سونوها هییییچ اعتباری نیست.

من روز تولد بچم منتظر ی بچه۲ کیلویی بودم ۳کیلویی تحویل گرفتم!

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

خواهر شوهر منوزن بچش کم بود دکتر براش پودری نوشت مثل شیر خشک بود فکر کنم اسمش لیدی میل بود شاید اسمش ...

لیدی میل

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بچه ی من توی ۳۲هفته ۱۵۰۰بود وقتی هم به دنیاومدماشاءالله بالای ۳کیلوبود 

ازروی قدواستخوان ومغزواین چیزهولقاح سن بچه رومیفهمن نه وزن😐

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

مسمومیت بارداری نداشتی؟؟

فشار خون بالا

دفع پروتیین

بچه ی منم کم وزن بود تو هفته ۳۸ با وزن ۲۶۹۰ بدنیا اومد

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

چیا به تغذیت اضافه کردی

از اون شکلات های ابنباتی  بهم گفت بخور که مدت طولانی تری تو دهنت بمونه بعد خیلی برام جالب بود بهم گفت چایی شیرین بخور بعد گفت برنج با ماکارانی اینا رو وزن بچه تاثیر نداره بیشتر وزن مادر میبره بالا سعی کن چیزای شیرین بخوری

همیشه اینو در نظر بگیر که شاید دکتر حواسش جمع نبوده اشتباه حساب کرده. برای همین گفتم یه دکتر متخصص د ...

چرا عزیزم داد گف تا سه هفته دیگه برم سونو. این دکتر دومی اینو گفت