سلام مامانا وزن جنین در 34 هفته و 5 روز 1845 بود خیلی کمه؟؟ تو سونو زده بود 32 هفته و 1 روز. یعنی وزنش ب این هفته میخوره کمه چیکار کنم دکترم گفت تا یه هفته دیگه ختم بارداری بیا سزت کنم. کسی بوده اینجوری خیلی میترسم،🥺
خواهر شوهر منوزن بچش کم بود دکتر براش پودری نوشت مثل شیر خشک بود فکر کنم اسمش لیدی میل بود شاید اسمش ...
برام اینو نوشته ختم هم داده تا هفته دیگه مگه چقد قراره وزنش بره بالاتر با این پودره.. بهش گفتم بیشتر نمیشه بمونه گفتش من مسئولیت قبول نمیکنم اگه اتفاقی افتاد خدانکرده 😭
نمیشه به یه دکتر دیگه شرایط و سونوگرافیتو تعریف کنی؟ ببینی اون چی میگه؟ بنظرم بازم زوده مشکلی داری ...
اره امروز نوبت گرفتم پیش یکی دیگه ببینم اون چی میگه. بنظر شما ممکنه دکترم از بی تجربگی اینجور گفته بهم؟ سونو داپلر دادم مشکل نداشت ولی میگه شاید جفتت نارسایی داشته باشه. از طرفی شاید ارثی باشه میگم کلا ریزه ولی دکتر اینو در نظر نگرفته نمیدونم 😔
دلیلش فقط اینکه باید الان طبق پری 35 هفته میبودم 32 هفته بودم وزنش توی 34 هفته و 5 روز 1845
من تا جایی که میدونم حتی اگه بچه کم هم وزن بگیره زودی زایمان نمیکنن مگه اینکه مثلا بچه تو شکم بمونه ممکنه خدایی نکرده سقط اینا بشه مثلا مایع اونیاک کم باشه با جفت مشکلی ایجاد کنه که اکسیژن مواد اصلا ب جنین نرسه ک خدایی نکرده جنین تو شکم بمیره شما بهتره با ی دکتر دیگه اگه دکترتون ختم بارداری داد مشورت کنید مطمعن بشین
اره امروز نوبت گرفتم پیش یکی دیگه ببینم اون چی میگه. بنظر شما ممکنه دکترم از بی تجربگی اینجور گفته ب ...
شما خودت داری میگی جفتت ممکنه نارسایی داشته باشه خب همین نمیزاره جنین رشد کنه برای همین میخوان ب دنیا بیارنش.ولی اگه خواستی دکتر بری ی فوق تخصص برو ک علمش بالاتر باشه