2777
2789
عنوان

وزن کم جنین😪

| مشاهده متن کامل بحث + 2874 بازدید | 75 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهر شوهر منوزن بچش کم بود دکتر براش پودری نوشت مثل شیر خشک بود فکر کنم اسمش لیدی میل بود شاید اسمش ...

برام اینو نوشته ختم هم داده تا هفته دیگه مگه چقد قراره وزنش بره بالاتر با این پودره.. بهش گفتم بیشتر نمیشه بمونه گفتش من مسئولیت قبول نمیکنم اگه اتفاقی افتاد خدانکرده 😭

وزن بچه توی سونو وزن اولیم ده روز عقبتر بود یماه بعد شد 18 روز عقب. میگه کمه از حداقلش هم کمتره 😭

با توجه به این موضوع ختم بارداری به صلاحه معمولا اینجور بارداری هارو ختم میدن که جنین بقیه رشدشو بیرون از بدن مادر داشته باشه 

به یه دکتر دیگه هم سونوهاتو نشون بده انشالله که خیره

نمیشه به یه دکتر دیگه شرایط و سونوگرافیتو تعریف کنی؟ ببینی اون چی میگه؟ بنظرم بازم زوده مشکلی داری ...

اره امروز نوبت گرفتم پیش یکی دیگه ببینم اون چی میگه. بنظر شما ممکنه دکترم از بی تجربگی اینجور گفته بهم؟ سونو داپلر دادم مشکل نداشت ولی میگه شاید جفتت نارسایی داشته باشه. از طرفی شاید ارثی باشه میگم کلا ریزه ولی دکتر اینو در نظر نگرفته نمیدونم 😔

دلیلش فقط اینکه باید الان طبق پری 35 هفته میبودم 32 هفته بودم وزنش توی 34 هفته و 5 روز 1845 

من تا جایی که میدونم حتی اگه بچه کم هم وزن بگیره زودی زایمان نمیکنن مگه اینکه مثلا بچه تو شکم بمونه ممکنه خدایی نکرده سقط اینا بشه مثلا مایع اونیاک کم باشه با جفت مشکلی ایجاد کنه که اکسیژن مواد اصلا ب جنین نرسه ک خدایی نکرده جنین تو شکم بمیره شما بهتره با ی دکتر دیگه اگه دکترتون ختم بارداری داد مشورت کنید مطمعن بشین

برام اینو نوشته ختم هم داده تا هفته دیگه مگه چقد قراره وزنش بره بالاتر با این پودره.. بهش گفتم بیشتر ...

اگه جای نگرانی بود همین امروز ختم بارداری می داد پس توکل کن ب خدا .ان شالله ب سلامتی ب دنیا میارنش اگه ورزنش کم باشه میزارنش دستگاه.

برام اینو نوشته ختم هم داده تا هفته دیگه مگه چقد قراره وزنش بره بالاتر با این پودره.. بهش گفتم بیشتر ...

خب انشاالله تا یه هفتهی دیگه نینی خوشگلتو بغل میگیری به سلامتی 

اگه به خوردوخوراکت برسی احتمال داره نیم کیلو تو یه هفته بره بالا 

من تو یه هفته اخر بارداری 400گرم بچم رفت بالا

اره امروز نوبت گرفتم پیش یکی دیگه ببینم اون چی میگه. بنظر شما ممکنه دکترم از بی تجربگی اینجور گفته ب ...

شما خودت داری میگی جفتت ممکنه نارسایی داشته باشه خب همین نمیزاره جنین رشد کنه برای همین میخوان ب دنیا بیارنش.ولی اگه خواستی دکتر بری ی فوق تخصص برو ک علمش بالاتر باشه

اره امروز نوبت گرفتم پیش یکی دیگه ببینم اون چی میگه. بنظر شما ممکنه دکترم از بی تجربگی اینجور گفته ب ...

همیشه اینو در نظر بگیر که شاید دکتر حواسش جمع نبوده اشتباه حساب کرده. برای همین گفتم یه دکتر متخصص دیگه هم نظر بده. 

بهت پودر افزایش وزن جنین نداد؟

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...