2821
2789
عنوان

مادرشوهرم🙃

238 بازدید | 90 پست

بچه ها چند وقت پیش خونه نبود طبقه پایین ماست ، من مهمون داشتم شوهرم گفت برو از خونه مامان قابلمه بزرگه رو بردار گفتم ناراحت میشه گفت نه این حرفا چیه 

برداشتم  بعد اون شب دست زنعموم خورد قابلمه افتاد لبه قابلمه یه کوچولو اندازه نیم سانت رفت تو اصلا معلوم نبود  دیگه بعدش مادرشوهرم گفت اینو دیگه نمیخوام یکی دیگه برام بخرید 😀 حالا شوهرم رفته یدونه شبیه خریده اول که خریده نمیگه نمیخوام برده گذاشته تو کمد بعد تمرکز به شوهرم گفت شبیه اون قابلمم که خراب کردین نبود میزارم تو کمد به لوازم خانگی میسپرم مثل همون که دستتون بود خراب شد بیاره آورد بهت میگم برو پولش رو حساب کن 😕😕😕😕 خدایی من تازه عروس قابلمه نو بهش دادم کل کفش رو خط انداخته بود چه بچه بازیایی درمیاره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دنیا گرده نگه دار تو دلت یروز اونم وسیله تو رو خراب کرد همین کارو بکن باهاش

دلم برا شوهرم سوخت میگه ۲ تومن بریزم به کارتش بیخیال میشه ، ۱۰ تا قابلمه که جای یکی نمیخرن

حالا مادرشوهرمن بنده خدا اگه بود میگفت این واسه تو باشه نداری من یکی دیگه میخرم ،یا یه قابلمه نو میخرید واسم میگفت بیا اینو واست گرفتم😍

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮