2777
2789
عنوان

بی رحمی وسنگ دلی خانواده

515 بازدید | 16 پست

ی خانواده میشناسم  این خانواده از دختر بیزارن س تا دختر دارن  پدر این خانواده حتی نوه ی دخترم دوس نداره   ب دختر باچشم بد نگا میکنه  هرکی هم دختر ب دنیا بیاره خشم میکنه دختر کوچیک این خانواده ازدواج کرد با یکی ک بعد از چن ماه فهمید اصلا ب درد هم نمیخورن ولی از ترس پدرش هیچی نگف و رفت سرخونه زندگیش  بعد از یکی دوماه اینا دعواشون میشه و پدر دختر دخترو تهدید ب خودکشی میکنه ودختر باز با شوهرش میره  و این خانواده ۵ سال اون دخترو ترک میکنن ب حال خودش وقتی هیچ علاقه ای ب زندگی نباشه هیچ کس نمیتونه بدونه دوس داشته شدن زندگی کنه    شوهر این دختر هم هی کتکش میزد تحقیر ک تو ننگی و خانوادتم ازت بیزارن الان اون دختر از ترس پدروخانواده اش بازم زندگی میکنه هنوزم پدر مادرو برادرش اونو بد نگا میکنن   ب نظرتون چرا بعضی از خانواده اینجورین و از دختر بیزارن   وهر چی هم بلا میاد سرشون خودشونو مقصر نمیدونن و فقط میگن چون دختر کاش میمرد 🥺😢

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لطفا چیزی که یقین نداری قضاوت نکن. 

این حرف شما اثر سو میذاره .

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

قضاوت نکردم با تموم وجودم حسش کردم جناب

حس شما اشتباه بود.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اتفاقا عین حقیقت بود

امضاشو خوندم همینجوری یه چیزی گفتم از شوخی 

همین 

چرا انقد مشکوکی؟ 

این شک تبدیل به وسواس شده در شما. 

من الان سه ماهه میام اینجا و حدود ۶۵۰۰ نظر دادم. 

این نشون دهنده این است که مورد اعتماد هستم یا اینکه نظرات مفید میدم. 

خودمم نمی‌دونم چرا شوخی با استارتر کردم 

شوخ طبعی م یهویی گل کرد 

همین 

شما میدونید من کی هستم؟ در چه مواردی نظر میدم؟ 

هیچی از من نمیدونی 

امضاشو خوندم همینجوری یه چیزی گفتم از شوخی همین چرا انقد مشکوکی؟ این شک تبدیل به وسواس شده در شما. م ...

برام مهم نیس جناب      حرف از قضاوت زدی    گفتم چیزی ک برا خودت صلاح نمیدونی رو برا بقیه صلاح ندون     همین      وگرنه ن وسواسم ن مهمه برام     

برام مهم نیس جناب حرف از قضاوت زدی گفتم چیزی ک برا خودت صلاح نمیدونی رو برا بقیه صلاح ندون ...

من چیو برای خودم صلاح ندانستم؟