2777
2789
عنوان

سلام. ب چه خونه ای میگید مرتب؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 28 پست

دوست دارم قبل از بیرون رفتن خونه رو مرتب کنم به نحوی که اگه موقع برگشت ، یکی همراهم اومد حداقل ظاهر خونه تمیز باشه. 

ماه پیش تصمیم گرفتم هر روز یه کار اصولی انجام بدم مثلا ظرف شدن و غذا گذاشتن که همیشه هست. گفتم مثلا امروز به جز کارهای معمول خونه ، تمیز کردن کابینت ، فردا تمیز کردن کشو ، روز بعد کتابخونه ، روز بعدش کشوی لوازم آرایش، روز بعد اتو کاری ... و قرارم این بود که جایی که تمیز شده رو نباید دیگه بهم بزنم و هر چیزی برداشتم بزارم سر جاش. و هر روز حدود ۵ دقیقه وقت میزاشتم و چک می کردم که قسمت هایی که تمیز کردم مرتب باشه. 

یک ماه زمان برد تا همه چیز مرتب شد. الان کارهای معمول هر روز رو انجام میدم. الان هر روز بین نیم ساعت الی یک ساعت کار خونه دارم. خیلی راحت شد. کارم سبک شده. 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه دوره ای ب منم بگو

دوره ی بانوی منظم که تو ایتا برگزار میشه. 

به منم دوستم معرفی کرد و اونم مثل خودم بود. 

میگفت دیگه اصولش رو یاد گرفتم.  جوری شده همسرمم رعایت میکنه.  مثلا شیر جوشیده بود رو گاز ریخته بود،  خود همسرش دستمال برداشته بود و پاک کرده بود. 

یا ماشین ریش تراشش بعد اصلاح رو اپن میموند ولی بعد مدتها خود شوهرش گذاشته بود سرجاش. 

اصول مدرس دوره چیه؟ میگه یه مدتی زمان میبره ولی شما کم کم راه بیفتی و رعایت کنی و مرتب کنی، اعضای خانواده هم اتومات همکاری میکنن و هرکسی وسیله خودشو برمیداره و هرکسی کار خودشو انجام میده. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چ دوره ایه ؟

دوره بانوی منظم تو ایتا

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

دوره ش رو بگو منم خونم نامرتبه خودم فقط جمع و جور میکنم ده روز یکبار  یه خانم برای نظافت میاد&n ...

ببینید اینو بگم که زمان میبره ها.  فک نکنید یک ماه از دوره گذشت خونه میشه دسته گل،  اعضای خانواده هم مشتاقن برای نظافت. 

چند ماه ممکنه طول بکشه ولی اثرش رو میبینید حتما. 

این کانال شون هست. 

مطالب رایگان هم دارند. 

کانال رو داشته باشید،  دوره شروع شد، اعلام میکنن برای ثبت نام. 

https://eitaa.com/Lady_monazam

خونه ای که زندگی جریان داره و قرار نیست بعنوان عکسهای تبلیغاتی ازش استفاده بشه و مشکل وسواسی هم در کار نباشه 

مرتب بودنش یعنی  در حدی باشه در کمد باز کردی همه چی برنگرده روت 😐 فرش و مبل اینقدری کثیف نباشه که مهمون با کراهت روش بشینه 🤦 با رفتن به توالت از دیدن اون فضا شش بار بالا نیاری 🤢 با فکر به اینکه بچه خانواده نقطه به نقطه رو آبیاری کرده مغزت از راه رفتن رو فرشش منفجر نشه 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

برای کسی که بچه داره اینکه یکم وسیله وسط اتاق باشه طبیعیه به این میگن به هم ریختگی یعنی یه ساعت وقت بذاری همه چیز میره سرجای خودش اما اصلش باید خونه تمیز باشه مثلا سرویس آشپزخونه نه در حد برق زدن اما معلوم باشه این خونه یه خانوم داره توش زندگی میکنه

خانم ابراهیمی رو میگید ؟

خیر خانم حسینی