darlinm مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 1074 عنوان ؟؟؟؟ 56 بازدید | 11 پست کسی با نوشتن خواستش ب نتیجه رسیده؟میگن هرروز مثل اینکه به خواستتون رسیدین بنویسیم و شکر کنین 1402/08/17 | 00:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
audreyhepburnnn عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 267 بله شکرگزاری معجزه س . زنــجیر شــده بـه پــزشکــے |. در سـوداے هنـر |. متاهل و متعهد 💙💍
وکیل_یار_اول عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4261 تلاش و سخت کوشی بیشتر از نوشتن موثره جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید. کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@ حمایت می کنید؟💞
darlinm مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 1074 بله شکرگزاری معجزه س فقط موندم نوشتم بعد معجزه دیدم اون نوشته ها و چیکار کنم؟
sheida2430 عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 5078 به دعا بیشتر اعتقاد دارم یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹
darlinm مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 1074 تلاش و سخت کوشی بیشتر از نوشتن موثره آخه من مثلا خواستم ازدواجه...حالا چطوری برا این تلاش کنم
audreyhepburnnn عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 267 فقط موندم نوشتم بعد معجزه دیدم اون نوشته ها و چیکار کنم؟ کار خاصی نکنید میتونید نگه دارید ، اما برای هر نوشته تلاش و کوشش خودتون هم دخیلهمن حدود ۴ ۵ تا دفتر دارم که گذاشتم کنار یه حس سبکی داره و رهایی . زنــجیر شــده بـه پــزشکــے |. در سـوداے هنـر |. متاهل و متعهد 💙💍
وکیل_یار_اول عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4261 آخه من مثلا خواستم ازدواجه...حالا چطوری برا این تلاش کنم بزرگوار!!!!!! این همه ادم از متاهلی مینالند شما تازه می خواهید نوشته بنویسید و به ازدواج برسید؟ و واقعا در این شرایط خیلی خیلی سخت شده ازدواج.... جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید. کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@ حمایت می کنید؟💞
darlinm مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 1074 کار خاصی نکنید میتونید نگه دارید ، اما برای هر نوشته تلاش و کوشش خودتون هم دخیله من حدود ۴ ۵ تا دفت ... خواستم ازدواجه والا خاستگار دارم ب دل نمیشینن از خدا یه نفر خواستم ب دلم بشینه برا این چ تلاشی کنم
darlinm مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 1074 بزرگوار!!!!!! این همه ادم از متاهلی مینالند شما تازه می خواهید نوشته بنویسید و به ازدواج برسی ... والا اطراف هرروز هرروز خبر ازدواج میشنوم همه ازدواج میکنن بزرگ و کوچیک سخت نیس مجردی واقن دگ شیرینی نداره
audreyhepburnnn عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 267 خواستم ازدواجه والا خاستگار دارم ب دل نمیشینن از خدا یه نفر خواستم ب دلم بشینه برا این چ تلاشی کنم تو خواسته هاتون بنویسید که به کسی که باب میلتون بوده رسیدید و همچنین خدارو شکر کنید بابت داشتنش. . زنــجیر شــده بـه پــزشکــے |. در سـوداے هنـر |. متاهل و متعهد 💙💍
darlinm مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 1074 تو خواسته هاتون بنویسید که به کسی که باب میلتون بوده رسیدید و همچنین خدارو شکر کنید بابت داشتنش. مرسی نازنین مهربون