2777
2789

تلاش و سخت کوشی بیشتر از نوشتن موثره

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط موندم نوشتم بعد معجزه دیدم اون نوشته ها و چیکار کنم؟

کار خاصی نکنید میتونید نگه دارید ، اما برای هر نوشته تلاش و کوشش خودتون هم دخیله

من حدود ۴ ۵ تا دفتر دارم که گذاشتم کنار یه حس سبکی داره و رهایی 

. زنــجیر شــده بـه پــزشکــے |. در سـوداے هنـر |. متاهل و متعهد 💙💍

آخه من مثلا خواستم ازدواجه...حالا چطوری برا این تلاش کنم 

بزرگوار!!!!!! 

این همه ادم از متاهلی مینالند شما تازه می خواهید نوشته بنویسید و به ازدواج برسید؟ 

و واقعا در این شرایط خیلی خیلی سخت شده ازدواج....

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞
کار خاصی نکنید میتونید نگه دارید ، اما برای هر نوشته تلاش و کوشش خودتون هم دخیله من حدود ۴ ۵ تا دفت ...

خواستم ازدواجه والا خاستگار دارم ب دل نمیشینن از خدا یه نفر خواستم ب دلم بشینه برا این چ‌ تلاشی کنم

بزرگوار!!!!!!  این همه ادم از متاهلی مینالند شما تازه می خواهید نوشته بنویسید و به ازدواج برسی ...

والا اطراف هرروز هرروز خبر ازدواج می‌شنوم همه ازدواج‌ میکنن بزرگ و کوچیک سخت نیس مجردی واقن دگ‌ شیرینی نداره

خواستم ازدواجه والا خاستگار دارم ب دل نمیشینن از خدا یه نفر خواستم ب دلم بشینه برا این چ‌ تلاشی کنم

تو خواسته هاتون بنویسید که به کسی که باب میلتون بوده رسیدید و همچنین خدارو شکر کنید بابت داشتنش.

. زنــجیر شــده بـه پــزشکــے |. در سـوداے هنـر |. متاهل و متعهد 💙💍