2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

27فروردین 93هم برای من اینطوره متاسفانه.

هرچقدر اتفاقای خوب تو زندگیم بیفته، یادآوری این روز نحس گند میزنه تو حال خوشم.

بیشترمون داریم یه همچین روزایی رو متاسفانه😔

گاهی وقتها با یه اشتباه 19 نمیشی ...صفر میشی!!!
چرا عزیزم  مگه چی شد؟

جلو خانواده شوهرم خورد شدم . با یه جاری که باهاش به شدت رو دربایستی داشتم . فقط به خاطر خرفی که نزده بودم . خلاصه اون اتفاق مسیر زندگیم رو به شدت تغییر داد 

جلو خانواده شوهرم خورد شدم . با یه جاری که باهاش به شدت رو دربایستی داشتم . فقط به خاطر خرفی که نزده ...

آخه خانواده شوهر و جاری آدم هستن که تو اینجوری بخاطرش غمبرک میزنی 

به چپت بابا

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐
آخه خانواده شوهر و جاری آدم هستن که تو اینجوری بخاطرش غمبرک میزنی  به چپت بابا

جاریه خیلی تو نخ زندگیم بود بعد اون قضیه فهمید هیچ ‌پخی نیستم . شوهرم فکر کرد من به مامانش بی احترامی کردم مادرشم خودش رو زد به مظلوم بازی و گریه . دعوامون شد در صورتی که من بی احترامی نکرده بودم . بعد جاریم فهمید نه شوهر منم ادم نیست 

ینی شوهرت طرف جاریتو گرفت؟

نه طرف مامانشو گرفت فکر کرد من به مامانش بی احترامی کردم در صورتی که میدونست من هیچ وقت به بزرگ‌ترم بی احترامی نمیکنم . جاریم هم فهمید من بی احترامی نکردم . بعد از این که شوهرم الکی منو دعوا کرد جلو اینا خیلی شکستم 

ینی شوهرت طرف جاریتو گرفت؟

نه طرف مامانشو گرفت فکر کرد من به مامانش بی احترامی کردم در صورتی که میدونست من هیچ وقت به بزرگ‌ترم بی احترامی نمیکنم . جاریم هم فهمید من بی احترامی نکردم . بعد از این که شوهرم الکی منو دعوا کرد جلو اینا خیلی شکستم 

فدا سرت 

مردا همه همینن 

برا خودت بزرگش نکن 

این وسط مادرشوهرت باید متوجه میشد و قضیه رو تموم میکرد ولی خب خاصیت مادرشوهر همینه 

شوهرت بعدش متوجه نشد؟

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐
فدا سرت  مردا همه همینن  برا خودت بزرگش نکن  این وسط مادرشوهرت باید متوجه میشد و ق ...

نه مادر شوهرم متاسفانه هنوزم اخلاق زشتش رو داره . . آره شوهرم متوجه شد من بی احترامی نکردم . البته منم کار اون شبش رو بی جواب نذاشتم . فرداش هنوز وقتی مادر شوهرمینا خونمون بودن من قهر کردم رفتم خونه دوستم تا یه هفته نیومدم تا شوهرم به غلط کردن افتاد . اخه ما شهر غریب هستیم کسی رو نداشتم واسه همین رفتم خونه دوستم . بدون خ‌داحافظی از مهمونا . اخه اون قضیه خیلییی برام گرون تمام شد دیگه نمیتونستم بمونم واقعا . اونا هم روز بعد قهر من رفته بودن شهر خودشون