2777
2789
عنوان

انسانیت.شرافت دختر بچه

537 بازدید | 33 پست

درود برشما دوستان.. قضیه اینه که از آموزش و پرورش قهاوند به همراه ۲تن از پرسنل بانک ملت به نیت جایزه دادن به بچه های ابتدایی میرن مدرسه.. جایزه رو بانک ملت تهیه کرده بود.‌کوله پشتی که داخلش اقلامی بوده مثل مدار رنگی و ... آقایون عکس هاشونو میگیرن و جایزه ها رو تحویل بچه ها میدن.. بعد از ساعتی زنگ میزنن به مدیر و معاون مدرسه و میگن باید جایزه هارو تحویل بدید..اونا امانت بوده.. شما شکستن دل بچه های ابتدایی رو بیشرف ها در نظر نگرفتید.. که بعد از عکس برداری و به اصطلاح خر که از پل گذشت و عکس ها گرفته شد دل اون بچه ها رو شکستید.. دوستان ازتون خواهشمندم.. تقاضا دارم.‌پیگیری بفرمایید..و این خبر رو برسونید تا شاهد این اتفاق نباشیم.. ضمنا در مدرسه ای در اطراف قهاوند اتفاق افتاده.. و تماما عکس و مدرک هست.. لطفا هر کسی می‌دونه اطلاع رسانی کنه به هر نحوی..از شما سپاسگزارم..و مطمئن هستم که نمی‌گذارید حق اون بچه ها ضایع بشه.. درود به شرف دوستان..روستای بو بوک آباد قهاوند... 

چه عوضی بودن😐

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

چقدر عجیب و غریب و احمقانه بود رفتار آموزش و پرورش شهرتون

امیدوارم دوستان بتونن کمکی بهتون بکنن اما بعیده

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=316675290]قهاوند برای کدوم استان هست ؟[/QUOTEقهاوند از همدان

یه پیج فالو دارم خیلی فالور داره الا براش میفرستم میدونم استوری می کنه

دلت که زنده باشد.خانه ی دلت آبادمی شود!خانه ی دلت آباد

به خیر گزاری ها . کانال های محلی و پیج های پر کاربر شهر اینو گزارش بدین با مدرک و سند .

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
2790
2778
2791
2779
2792