2777
2789

بخدا این روزام چقدر وحشتناکه کلا از تابستون چقدر روزای وحشتناکی داشتم نه استراحتی نه بیرون رفتنی بکوب درس 

طوری شدم وقتی کتابو میبینم وحشت میکنم نه خواب راحتی کل تابستون بیشتر از۸ .۹صبح نخوابیدم 

و الان که مدرسه اس هم که اصلا نمی‌خوابم در شب ۴.۵ساعت 

حالم چقدر بده😭💔💔 حالم از همه چی بهم میخوره فردا هم که امتحان گرامر زبان دارم لعنت به دبیرای زبانی که داشتم خاک بر سرشون خاک برسر کسی که استخدامشون کرده اخه احمق بلد نیستی درس بدی چرا میخوای دانش آموزا رو‌بدبخت می‌کنی از نهم تا یازدهم یه دبیرای مزخرف وهیچی از زبان بلد نبودن چرت میگفتن ومیرفتن ولی امسال از دبیر شانس آوردم ولی ظاهراً گرامر با گرامر سال های گذشته ربط داره😭💔هعی ظاهراً امشب هم باید بیخوابی بکشم ذهنم نمی‌کشه بخدا حسرتم‌شده خواب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اشکال نداره این روزا میگذرن منم مثل تو بودم ولی هر چی بود گذشت بدون نتیجه این تلاشا و شب بیدار ...

این حرفا انقد بهم دلگرمی میده 

ولی گاها شخصا خودم شک میکنم اصن این تلاشم خوبه یا نه الکی الیکه

این حرفا انقد بهم دلگرمی میده  ولی گاها شخصا خودم شک میکنم اصن این تلاشم خوبه یا نه الکی الیکه

دقیقاً صاحب این کاربر چقدر آدم فهمیده ای هست خدا نسلشو توی سایت بیشتر کنه😂😖

این حرفا انقد بهم دلگرمی میده  ولی گاها شخصا خودم شک میکنم اصن این تلاشم خوبه یا نه الکی الیکه

هیچ تلاشی الکی و بیهوده نیست مطمعن باش اگه واقعا هدفی داشته باشی و براش با جون و دل بجنگی نتیجش خیلی بهتر از اون چیزیه که فکرشو میکنی

امسال کنکور داری؟ اگه امساله خوشحال باش چون تموم میشه  ولی من سال دیگه کنکور دارم ولی به خاطر ...

اره 🥺💔ببین وحشتناکه 

مثل دیشب تا ۱۱ونیم شب میخوندم خوابم برد ۱ونیم بیدار شدم تموم بدنم درد میکرد مجبور شدم پاشم تستامو تحلیل کنم نه خواب مثل آدما دارم نه خوراک چشامم از اینور ضعیفه بدجور میسوزه و خشک شده هعی خدا این روزا میگذره یعنی