2777
2789
عنوان

پریود نشد

77 بازدید | 12 پست

یکی از آشناهامون

14 سالشه 

پنج ماهه ک پریود نشده 

ابجیمه

دلیلش چی میشه باشه؟ 

قبلن کیست داشت

برطرف شد 

الان بنظرتون چیه؟ 

یه جوری آنلاینیش رو‌ چک می کنم انگار آنلاین بشه قراره به من مسیج بده . کاربری تازه اومده دستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم باطب سنتی درست میشه خواهر من یکسال پریود نشده بود https://eitaa.com/TebsonatyVaSalamaty ...

قربونت برمم🗿😂❣️

یه جوری آنلاینیش رو‌ چک می کنم انگار آنلاین بشه قراره به من مسیج بده . کاربری تازه اومده دستم

تنبلی باعث چی میشه؟؟؟ 

تخمک گذاری نمیشه یا اگه تخمک گذاری بشه تخمک ها کوچیکن و ممکنه یکی پریود نشه یا بشه یا پریود نامنظم بشه یا حتی در ماه چند بار پریود بشه من خودم قبل از بارداریم پریود نمیشدم با زور آمپول میومد

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
تخمک گذاری نمیشه یا اگه تخمک گذاری بشه تخمک ها کوچیکن و ممکنه یکی پریود نشه یا بشه یا پریود نامنظم ب ...

در آینده هم مشکلی پیش میاد براش؟ 

در آینده هم مشکلی پیش میاد براش؟ 

واسه بارداری ممکنه یکم مشکل پیش بیاد اما خب قابل درمانه نگران نشین 

حتما سونو انجام بده

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
واسه بارداری ممکنه یکم مشکل پیش بیاد اما خب قابل درمانه نگران نشین  حتما سونو انجام بده

خب 

ممکنه باردار نشه؟

یا مشکلات دیگ؟ 

ما فامیلمون از این مشکلا داره بچش سقط میشه هربار باردار میخاد شه 

شوهرشم عاشق بچه هست 

حالا اینا ب کنار

دلشم خیلی میاد درد

خب  ممکنه باردار نشه؟ یا مشکلات دیگ؟  ما فامیلمون از این مشکلا داره بچش سقط میشه هربار ...

عزیزم اول سونو بره ببینه مشکلش چیه ممکنه اصلا تنبلی نباشه 

باردار میشه عزیزم نگران نباش من خودم یه پسر دارم جاریم چهار تا دوستم یکی و خیلی های دیگه 

فقط باید بره زیر نظر دکتر

عزیزم اول سونو بره ببینه مشکلش چیه ممکنه اصلا تنبلی نباشه  باردار میشه عزیزم نگران نباش من خود ...

هوفف

کلا نگرانشمم

مرسی جیگر جواب دادی ❣️🗿

هوفف کلا نگرانشمم مرسی جیگر جواب دادی ❣️🗿

خواهش 

اصلا جای نگرانی نیست من تنبلی ۷ ساله ام برطرف شد الحمدلله

خواهش  اصلا جای نگرانی نیست من تنبلی ۷ ساله ام برطرف شد الحمدلله

خدا رو شکر