2777
2789
اسی بیخیال این مرتیکه نکبت بشو. تو دوران نشون انقدر وحشیه! برین زیر یه سقف چطوره  لطفا ب ...

منم زدمش یه بار 

میگه تو آوردی توی رابطه رورو باز کردی 

میگم نکنه تقصیر خودم بوده . 

ولی تحقیر میکنه غیر اون 

انقد تحقیر کرده که منم دیگه افتادم به جواب دادن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دو تا مشاور حرف زدم  یکیشون میگه بزار مادرت با مادرش صحبت کنه قاطعانه . حساب کار دستشون بیا ...

اگر این رفتار ها برای شما اذیت کننده است و از اول نامزدی تون این طور بوده به نظرم به خانواده اطلاع بدید درسته ممکنه این رابطه از دست شما خارج شه ولی اگه کاری نکنید و این رفتارها ادامه داشته باشه و به ازدواج ختم شه میخواید چیکار کنین؟

من باشم اطلاع میدم چون از نظرم اگه قراره جدایی اتفاق بیفته همین اول اتفاق بیفته نه بعد ازدواج و گذروندن یه دوره از زندگی و جوونیتون

دنبال یه مشاور خوب باشید و یه مشورت دوباره بگیرید 

سپید بخت باشی🌱

رفقا برای خوشایند هیچ کس به جهنم نروید!..

اسی بیخیال این مرتیکه نکبت بشو. تو دوران نشون انقدر وحشیه! برین زیر یه سقف چطوره  لطفا ب ...

ولی خیلی سالمه 

اهل دختر بازی نبست 

کاریه 

عرضه داره 

قویه 

حمایت میکنه 

ولی این اخلاقم داره 

اگر این رفتار ها برای شما اذیت کننده است و از اول نامزدی تون این طور بوده به نظرم به خانواده اطلاع ب ...

ممنون عزیزم 

بهتون درخواست دادم ممنون میشم قبول کنین 

ببینید مشاور میگه با دخالت خانواده چیزی بهتر نمیشه 

میگه تاثیر نداره این کار 

نمی‌دونم شاید اشتباه میگه 

بالاترگفتم فداتشم من الان۴ساله عروسی کردم.غصه نخورقسمتت این بوده میخاستی بایه بچه برگردی خب راحت شدی

هنوز در ارتباطیم به عنوان دوست معمولی🥺خیلی دلم میخواد برگرده زندگیمونو درست کنیم

من برای بقیه مثل روانپزشک مشاوره میدم ولی خودم مثل روانیا عمل میکنم.
نشون بودین عزیزم ؟  بهم خورد ؟  سر چی اخه

اولین اولین تاپیکمو بخون ما هیچکدوم مقصر نیستیم یکی که ازم کینه داشت باعث شد بیشرف خدا ازش نگذره،

یماه پیش دعوای خیلی بدی کردیم و گفت آسمونم به زمین بیاد نمیخوامت البته فکر میکنم عصبانی بود و از ته دلش نبوده این حرفا😔هنوز در ارتباطیم خیلی بهم اهمیت میده ولی راجع دوس داشتن و ازدواج دیگه اصلا حرفی نمیزنیم🥺

پس چرابهم زدید

اولین تاپیکمو بخون ما هیچکدوم مقصر نیستیم یکی که ازم کینه داشت باعث شد بیشرف خدا ازش نگذره،

یماه پیش دعوای خیلی بدی کردیم و گفت آسمونم به زمین بیاد نمیخوامت البته فکر میکنم عصبانی بود و از ته دلش نبوده این حرفا😔هنوز در ارتباطیم خیلی بهم اهمیت میده ولی راجع دوس داشتن و ازدواج دیگه اصلا حرفی نمیزنیم

درارتباط هستیدینی امیدی هس دیگه

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_20231107-094544_telegram_noz9.jpg

مثلا اینجوری حرف میزنه؟یعنی هنوز دوسم داره؟😔