2777
2789
اره داشتم همین مشکلو  تحقیر رو تحقیر جواب میدادم  فحاشی رو با فحاشی  ولی اینو بهت ...

الان جواب نمیدین ؟ 

از درون چه احساسی دارین ؟ 

تنفر و خشم نداری نسبت بهش ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی دوسش دارم  عاشقشم  یه جور دیگس برام  یه چیز دیگس برام 😔دارم دق میکنم از ...

دقیقا شرایطت رو میفهمم و تجربش کردم دقیقا راه حل همینه 

باید سکوت کنی و با مهربونی و سیاست بهش بفهمونی که چقدر ازش ناراحت میشی وقتی این کارو میکنه 

تویی عاشقشی و برات چیز دیگه ایه پس خصوصیات خوب زیاد داره 

جدا شدن به آخره خط رسیدنه آخرین راه 

تنها راهی که میتونه بهت کمک کنه سیاسته مهربونیه خوش اخلاقیه و به قول معروف یه گوش رو بکن در یه گوش رو بکن دروازه

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
دقیقا شرایطت رو میفهمم و تجربش کردم دقیقا راه حل همینه  باید سکوت کنی و با مهربونی و سیاست بهش ...

چقد قشنگ راهنمایی میکنین . میشه در خواست دوستی بدم بهتون ؟ 

الان جواب نمیدین ؟  از درون چه احساسی دارین ؟  تنفر و خشم نداری نسبت بهش ؟

نه جواب نمیدم 

احساس خوبی هم دارم چون این طوری ذهنم باز تره و درگیر نیس 

تنفر و خشمم ندارم چون بهش میفهمونم که ناراحتم و اونم تلاش میکنه که این رفتار رو کنار بذاره و از دلم در بیاره

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
دقیقا شرایطت رو میفهمم و تجربش کردم دقیقا راه حل همینه  باید سکوت کنی و با مهربونی و سیاست بهش ...

الان چی 

الان رسیده به جایی که میگه خواهرت اینا اونجا بودن من نمیام 

بعدا هم مجبور بشم تحملشون میکنم 

اخه سر چی 

سر اینکه دامادمون به پدرش گفته خودتونو معرفی کنید 

بار اول بود همو میدیدن 

بهم گفت کوچیکتر به بزرگ‌تر نمیگه خودتو معرفی کن 

منم پخته نبودم 

دفاع کردم از دامادمون 

اون بدتر فحش داد 

منم بیشتر جواب دادم 

چقد قشنگ راهنمایی میکنین . میشه در خواست دوستی بدم بهتون ؟ 

خوش حال میشم گل