2777
2789
به من گفته میخوای درست و ادامه بدی بده .یا باشگاه و ارایشگاه و خرید کاری نداره .ولی بیرون رفتن مشکل ...

نمیدونم والا ما هیچ کدوم جای تو یا نامزدت نیستیم و شناختی هم نداریم فقط میتونیم در حد توان راهنمایی کنیم 

امیدوارم تصمیمای خوبی بگیری و آیندت درخشان و پر از شادی باشه

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
پس گل توهم مقصر بودی مردا خیلی با این قضیه دفاع کردن و طرفداری مشکل دارن اما دلبل نمیشه که بزنتت

مقصر بودم پخته نبودم 

دفعه اول گفت شمایی که دامادتون یه آدم داغون مث نادره . 

منم بهش گفتم داغون تویی که فلان کار و کردی . 

دو هفته بعد باز حرفمون شد .گفت دامادتون یه آدم بیشعور و نفهمه . داماد انتون .  این ان و گهایی که تو سوار میشی من بهترشو خریدم فروختم .خاک برسرت کنن ،یه آدم انقد بدبخت .  ویلاتون مث آفتابس . بابات ۴ تا ساختمون ساخته داره خودشو میکشه . این همه تحقیر کرد مارو .

منم توی جواب بهش گفتم بابای توام مال دهات بوده دستش به گاو و گوسفنداش خورده . 

اخه یه بار دو‌بار سکوت کنم . 

منم آدمم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی با شوهرم کوتاه میام سعی می کنم دعوا راه نندازم 😔😔😔😔😔 البته اونم گاهی وقتا خیلی کم رو بع ...

الهی 😔 

بهتون یا خانوادتون بی احترامی میکنه ؟ 

من پدرم آدم خوبی نیست خیلی بده نمی تونم اینجا بگم مادرم رو خیلی اذیت می کنه . خواهر و برادرم هم کلی اذیت کرد .  ‌ منم بخاطر فرار از خونه این پدر ظالم ازدواج کردم  نفرین می کنه بد دهن . مادرم از دستش پیر شده با اینک متولد ۴۷ انگار ۷۰ سالشه. هیچ پشتیبانی هم ندارم. برای همین همیشه کوتاه میام . از شوهرم میترسم. البته شوهرم هر دقت حالش خوب باشه شارژ باشه . بهم محبت می کنه . ولی وای از اون روزی ک اعصابش خرد باشه . خیلی بد میشه. بشدت هراس دارم ‌ .سکوت می کنم .این موقعا . شماها اگر پدر خوبی دارین قدرشو بدونید

خدایا پناه بی پناهان باش خدای مهربونم کاش هیچکی در این سرزمین پهناور غمی نداشته باشه
من پدرم آدم خوبی نیست خیلی بده نمی تونم اینجا بگم مادرم رو خیلی اذیت می کنه . خواهر و برادرم هم کلی ...

الهی عزیزم 

ناراحت نباش 

مشاور بهم گفته چون پشتوانه داری با این آدم ازدواج کنی جدا میشی بعدا . 

ولی من خیلی دوسش دارم 

نمی‌دونم چیکار کنم 

اولین آدمیه که باهاش بودم 😔

دوست ندارم با کس دیگه ای این چیزارو تجربه کنم 

مقصر بودم پخته نبودم  دفعه اول گفت شمایی که دامادتون یه آدم داغون مث نادره .  منم بهش گف ...

هیچ وقت تحقیر راه حل نیس فقط باید سکوت کنی اون یکی میگه تو دوتا میگی و نتیجش میشه این که ۱۱روزه ازش بی خبری 

منم مثل شما بودم سریع جپاب میدادم و فحاشی و تحقیر 

ولی الان یاد گرفتم وقتی غر میزنه و یا تحقیر میکنه که کم پیش میاد من سکوت کنم (سکوتی بالاتر از فریااااد) چند ساعت که بگذره خودش میفهمه چیکار کرده آروم که شد میاد معذرت میخواد توهم باید بهش بگی که ناراحت شدی اما با لبخند بهش بگی که بخشیدی حتی شده فقط  به زبون بیاری 

دیشب دخترم خیلی گریه میکرد و نمیخوابید منم غر میزدم شوهرمم گفت تو بی عرضه ای و نمیتونی بخوابونی بچه رو 

منم هیچی نگفتم و بچه رو خوابوندم و خودمم خوابیدم صبح هم باهاش حرف نزدم و سنگین بودم رفت سره کار ولی طاقتش نیومد و برگشت خونه با شاخه گل و ازم معذرت خواست من و منم با لبخند ازش تشکر کردم و گفتم که بخشیدم ولی تو دلم مونده هنوز 

اما اون پی به اشتباهش برد 

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
نمیدونم والا ما هیچ کدوم جای تو یا نامزدت نیستیم و شناختی هم نداریم فقط میتونیم در حد توان راهنمایی ...

من فقط نگران این ۱۱ روزم 

اخه آدم سرد میشه 

سردی میاره 

مگه میشه 

دلش تنگ نشده برام 

میگم شاید از خیلی وقت پیش تموم شده این رابطه .

یا شاید مامانم فهمیده خیلی چیزارو ،غرورش از بین رفته روش نمیشه 

الهی 😔  بهتون یا خانوادتون بی احترامی میکنه ؟

نه کار ب اوتجاها نمیزارم برسه ‌ ولی ب من توهین کرد ‌چند بار چون اعصابش خرد بود. دلم خیلی  خیلی شکست ‌. جوری ک شب تا خود  صبح بیدار موندم گریه کردم. یکبار زنگ زدم خواستم با ذوق بعش بگم خسته نباشی عشقم . جواب نداد .. بعدش پیام داد زنگ تزن بار اخرت باشه زنگ میزنی وسط کار حوصلتو تدارم اعصابم خرابه میزنم همه چیو  داغون می کنم. بخدا من فقط میخلستم حالشو بپرسم بگم خسنه نباشه . دلم اون شب خیلی شکست . دست خودم نبود .تو دلم اه کشیدم.ازش متنفر شده بودم. 

خدایا پناه بی پناهان باش خدای مهربونم کاش هیچکی در این سرزمین پهناور غمی نداشته باشه
هیچ وقت تحقیر راه حل نیس فقط باید سکوت کنی اون یکی میگه تو دوتا میگی و نتیجش میشه این که ۱۱روزه ازش ...

پس این مسایل و شما هم داشتی ؟ 

بد دهنی و تحقیر ؟ 

به خانوادتون هم تحقیر یا چیزی پشتشون گفته ؟ 

الهی عزیزم  ناراحت نباش  مشاور بهم گفته چون پشتوانه داری با این آدم ازدواج کنی جدا میشی ...

ازدواج نکنی بهتره 

ان شاءالله بهترین ها سر راهت قرار بگیرن ک میگیرن 

قدر خودتو بدون 

من فقط نگران این ۱۱ روزم  اخه آدم سرد میشه  سردی میاره  مگه میشه  دلش تنگ نش ...

اگه این طوریه که فکر میکنی پیگیرش شو 

بهش بگو دلت براش تنگ شده و نگرانش شدی 

با لطافت و نرمی باهاش برخورد کن و در اولین فرصت باهم برید مشاوره که همه چی ختم‌به خیر شه 

دوسش داری؟ 

حتمادوسش داری برو برو دنبالش پیگیرش شو حتما 

اما اخلاق تندت رو کنترل کن که ضربه میخوری 

منم اخلاقم تنده و زود جوش میارم ولی از وقتی میرم پیش مشاوره خیلی زندگی‌برام شیرین تر شده

پس این مسایل و شما هم داشتی ؟  بد دهنی و تحقیر ؟  به خانوادتون هم تحقیر یا چیزی پشتشون گ ...

اره داشتم همین مشکلو 

تحقیر رو تحقیر جواب میدادم 

فحاشی رو با فحاشی 

ولی اینو بهت بگم کع یک سال از زندگی رو از دست دادم با این کارا 

زندگی که میتونست خیلیییی شیرین باشه

اگه این طوریه که فکر میکنی پیگیرش شو  بهش بگو دلت براش تنگ شده و نگرانش شدی  با لطافت و ...

اره خیلی دوسش دارم 

عاشقشم 

یه جور دیگس برام 

یه چیز دیگس برام 😔دارم دق میکنم از ناراحتی 😭

ولی به حرفاش فک میکنم دلم می‌خواد جدا بشم 

من مشاوره رفتم بهم گفته باید سکوت کنی فلان کنی 

ولی انقد حرفاش نیش داره و می‌خواد تحقیر کنه صبرم تموم میشه .