2777
2789
ببینید بدون من با دوستش و خانومش رفته بود بیرون . این رفتار بی احترامی به منه .که منو نبرده البته ای ...

گلم پس بشین فکراتو واقعا بکن اینجور آدمی که مثل بچه هاست و دل سیاه و شکاک مرد درست و حسابی ازش در نمیاد 

هنوز هیچ جا نبوده به خاندادت توهین میکنه زدت و بیرون هم که نباید بری 

دقیقا بدرد چی میخوره

این

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
عقدبودیم نه اتفاقازندگیم خیلی بهترشدازاونموقه.مادرعفریته ش خیلی به من ظلم میکردیبارمامانم رفت گفت چر ...

ببینید بدون من با دوستش و خانومش رفته بود بیرون .
این رفتار بی احترامی به منه .که منو نبرده
البته این قانونارو خودش گذاشته .منم بدون نامزدم جایی نرفتم با کسی .حتی با خواهرم و شوهرش نمیزاره برم بیرون .
رفته بیرون با دوستش و خانومش .منو نبرده .پاشدم رفتم دم خونشون با اسنپ ساعت ۱۱ شب .میگه خاک بر سر من زنم این وقته شب اومده بیرون . بهش میگم مگه من با خواهرم و شوهرش میرم بیرون بدون تو ؟ میگه دوست من و خانومش و با اون خواهر و شوهر خواهرت یکی نکن .شروع کرده به تحقیر منو خانوادم . منم جوابشو دادم به خانوادش توهین کردم . اونم زد تو گوشم . مامانم همون موقع زنگ زد .فهمید که منو زده .فهمید که با خواهرم و شوهرش مشکل داره . قبلا گفته بود نمیتونم تحمل کنم شوهرشو . همش پشتش حرف میزد قبلش .
اولین باره ۱۱ روز شده هیچ خبری ازش نیس
مامانش زنگ زد چند روز پیش حالمو پرسید .
مطمعنم زنگ زده بود سر و گوش آب بده .

1402/08/16 | 14:47
0 نفر لایک کرده اند ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببینید بدون من با دوستش و خانومش رفته بود بیرون . این رفتار بی احترامی به منه .که منو نبرده البته ای ...

گلم کسی که قانونی رو میزاره تو رابطه اول باید خودش رعایت کنه 

به نظرم بیشتر تو انتخابت دقت کن شاید این موضوع باعث شده تا تو بیشتر بشناسیش 

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔

وقتی درمورد خواهرتو داماد تون اینطوری میگه وقتی عقد نیستید تمام کنید بهتره چه بسا زمانی عقد کنید مشکلات دوبرابر میشه واین آقا میگه مگه ندید من از خواهرتو دامادتون خوشم نمیاد . زندگی شوخی نیست یکم فکر کن درمورد این قضیه

گلم پس بشین فکراتو واقعا بکن اینجور آدمی که مثل بچه هاست و دل سیاه و شکاک مرد درست و حسابی ازش در نم ...

تحقیر میکنه مارو .  منم خسته شدم دیگه جوابشو دادم ،اونم منو‌زد‌.  

تحقیر میکنه مارو .  منم خسته شدم دیگه جوابشو دادم ،اونم منو‌زد‌.  

بنظر من فکراتو بکن 

و به مادرت بگو رنگ بزنه تمومش بکنه

این مرد بدرد زندگی نمیخوره

باز خودت میدونی

گلم کسی که قانونی رو میزاره تو رابطه اول باید خودش رعایت کنه  به نظرم بیشتر تو انتخابت دقت کن ...

درسته 

ولی من میگم حرف خواهرم ‌شوهرش و زدم شاید جریحه دار شده . چون حساسیت بدی پیدا کرده روی اونا . چون من دفاع کردم همش ازش 

ببین عزیز نامزدید میخواد از خواهرت فاصله بگیری وای به حال دو روز دیگه

شوهر خاله منم همین طوری بود ولی خالم گوش شنوا نداشت و گرفتش الانم شوهرش نمیزاره آب بخوره بی اجازه از جهنم بدتره براش زندگیش

چشاتو باز کن یه روز دو روز نیس یه عمررررره

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
بنظر من فکراتو بکن  و به مادرت بگو رنگ بزنه تمومش بکنه این مرد بدرد زندگی نمیخوره باز خودت م ...

چرا ؟ 

منم یه بار زدم توی گوشش دو‌ماه پیش . 

الانم دستمو گرفته بود . وگرنه میزدم لهش میکردم وقتی روم دست بلند کرده . 

درسته  ولی من میگم حرف خواهرم ‌شوهرش و زدم شاید جریحه دار شده . چون حساسیت بدی پیدا کرده روی ا ...

پس گل توهم مقصر بودی مردا خیلی با این قضیه دفاع کردن و طرفداری مشکل دارن اما دلبل نمیشه که بزنتت

چرا ؟  منم یه بار زدم توی گوشش دو‌ماه پیش .  الانم دستمو گرفته بود . وگرنه میزدم لهش میک ...

خوب بنظرت این زندگی میشه؟

حرمت که نذاشتید با کتک و توهین 

هنوز هیچ جا نبوده میزنت و توهین به خانوادت میکنه 

بد دل و شکاک و دل سیاه 

و داغونم که هست 

خودت میدونی

ببین عزیز نامزدید میخواد از خواهرت فاصله بگیری وای به حال دو روز دیگه شوهر خاله منم همین طوری بود و ...

به من گفته میخوای درست و ادامه بدی بده .یا باشگاه و ارایشگاه و خرید کاری نداره .ولی بیرون رفتن مشکل داره .عصرا که نمیزاره برم بیرون اکثرا . 

من خیلی با شوهرم کوتاه میام سعی می کنم دعوا راه نندازم 😔😔😔😔😔 البته اونم گاهی وقتا خیلی کم رو بعضی مسائل کوناه میاد .  چون حامی ندارم ‌ از طلاق بشدت میترسم. 

هر وقتم عصبی بشه اعصابش خرد باشه فشار روش باشه.من باهاش بحث کنم منو با خاک یکسان می کنه خیلی ‌میترسم ازش 

خدایا پناه بی پناهان باش خدای مهربونم کاش هیچکی در این سرزمین پهناور غمی نداشته باشه