2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین...

591 بازدید | 64 پست

من رفیقم رشتش تجربی بود امسال کنکور داد؛کلِ سوالاتِ قلمچی و ماز و گاجِ ۳ سال اخیر رو بررسی کرده بود+سوالات کنکور های ۶ سال اخیر و تازه واسه هر درس هم دومنبع زده بود(خلاصه کلی تست زده بود میگفت ۶۵ هزار تا تست زده😐)اما رتبه کنکورش ۲۴ هزار شده بود و میانگین درصد هاش۱۰_۱۵ درصد.میگفت خوب هم تست ها رو تحلیل کرده ولی سوالات کنکور ی جور دیگه بودن،خصوصن ریاضی.

منی که امسال میخاسم تجربی شرکت کنم بعد از سال ها دوری از درس😐💔

کاربری دست دو نفره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر کی میگه خونده قرار نبس باورکنیم خونده 

نه این واقعا ازش خبر داشتم میخوند.

تراز قلمچیش حدودا ۶۳۰۰_۶۵۰۰ بود،تراز مازش هم ۹۸۰۰ به بالا.

کاربری دست دو نفره
نه این واقعا ازش خبر داشتم میخوند. تراز قلمچیش حدودا ۶۳۰۰_۶۵۰۰ بود،تراز مازش هم ۹۸۰۰ به بالا.

کسی که ترازش اینه در بد تربن حالتی که میتونه کنکورو بده رتبش ده هزار میشه نه ۲۴هزار 

خودم دانشجوی پزشکیم و مشاور کنکورم 

اینجور دانش اموزا رو هم دیدم 

اینا نمیخونن چه بسا  قلم چی و مازشون هم تقلب میکنن

نه این واقعا ازش خبر داشتم میخوند. تراز قلمچیش حدودا ۶۳۰۰_۶۵۰۰ بود،تراز مازش هم ۹۸۰۰ به بالا.

تراز دلیل نمیشه بخصوص قلمچی که کلی تقلب توشه یه عده پردازش های بعدی امتحان میدن تراز ۸۰۰۰ ب بالا میگیرن

مازم تقلبش کمتره اما بالاخره داره چون مجازیم هست و کلا تراز دلیل نمیشه بعدم جدای از کنکور نهایی هم امسال ۴۰ درصد تاثیر داشت

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
والا منم خیلی خوندم اما مامایی ازاد قبول شدم  ولی خب اگر میخواید کنکور باشید با صبر و حوصله و ...

میشه بگین چقد تست میزدین؟چ منابع و آزمون هایی؟

کاربری دست دو نفره
همینو بگو من قلم چی رو خوب تحلیل نمیکردم ولی ماز رو تا حدودی خوب  رتبم ۱۸۰۰شد

اره منم تازه فقط یکسال کنکوری خوندم یعنی فقط دوازدهم. تازه مدرسه هم میرفتم کلی هم وقتمو میگرفت 

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨