2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین...

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 64 پست
چ منابعی تست زدین؟

من ورودی ۴۰۱هستم عمومی هم داشتم 

شما که ندارین نهایی خیلیییی تاثیر داره حتما نهایی رو خوب بخون 

ریاضی مهرو ماه و خیلی سبز 

زیست خیلی سبز پایه به پایه -ای کیو-پینوکیو-سه سطحی قلم چی

شیمی مبتکران -حل مسائل خیلی سبز -نردبام واسه دوازدهم 

فیزیک میکرو -نردبام وایه دهم و یازدهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ورودی ۴۰۱هستم عمومی هم داشتم  شما که ندارین نهایی خیلیییی تاثیر داره حتما نهایی رو خوب بخون ...

شما که بیشتر از دوستم تست زدین😂

کاربری دست دو نفره
شما که بیشتر از دوستم تست زدین😂

اره دیگع اگه نمیزدم که قبول نمیشدم تست خیلی مهمه   

آدما سعی دارن کارایی کا کردن رو بزرگ نشون بدن بخاطر همینه میگم آدم هر حرفی رو باور نمیکنه 

چه کتابهایی و ازمون هایی رو بررسی میکردی ؟

ریاضی جامع نردبام و جامع آی کیو گاج (نردبام حجمش کمتره اگه وقت نداری نردبامو بزن) البته درکل بنظرم ریاضی ۱۴۰۲ سخت بود و اگه قرار باشه اینجوری بیاد اینام کافی نیست 

زیست جامع پینوکیو و جامع آی کیو گاج

فیزیک ۳ تا تک پایه های نشرالگو

شیمی تک پایه های خیلی سبز 

زمین کتاب تست نزدم 

آزمون ماز و قلمچی کاااامل بررسی کردم ولی جامع های سنجش و گ۲ و گاج و مدارس برترم زدم فقط جامع هاش

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
اره دیگع اگه نمیزدم که قبول نمیشدم تست خیلی مهمه    آدما سعی دارن کارایی کا کردن رو بزرگ ...

اره ولی اگه همین مقدار تست رو هم خوب تحلیل میکردین رتبه تون ۷۰۰_۹۰۰ منطقه میشد.

چه آزمون هایی میزدی گلم؟

کاربری دست دو نفره
ریاضی جامع نردبام و جامع آی کیو گاج (نردبام حجمش کمتره اگه وقت نداری نردبامو بزن) البته درکل بنظرم ر ...

اوه شما بیشتر از ۶۵ هزار تست زدین پس،بیشتر از دوستِ من😂مثلا قلمچی و ماز هایِ هر سه سال رو بررسی میکردی یا همون سال رو؟ 

کاربری دست دو نفره
اره ولی اگه همین مقدار تست رو هم خوب تحلیل میکردین رتبه تون ۷۰۰_۹۰۰ منطقه میشد. چه آزمون هایی میزدی ...

😂😂عزیزم چه حرفیه چه گیری دادی به تحلیل کردن اگه نمیکردم که مثل دوست شما رتبم سر به فلک میکشید خوب تحلیل کردم که رتبم ۱۸۰۰شد 

ماز و قلم چی 

اوه شما بیشتر از ۶۵ هزار تست زدین پس،بیشتر از دوستِ من😂مثلا قلمچی و ماز هایِ هر سه سال رو بررسی میک ...

نه فقط سال خودمون که برا کنکور ۱۴۰۲ بود 

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
😂😂عزیزم چه حرفیه چه گیری دادی به تحلیل کردن اگه نمیکردم که مثل دوست شما رتبم سر به فلک میکشید خوب ...

نمیدونم چرا بهت برخورد؛ولی اره به هوش هم بستگی داره؛یکی با کار کردنِ ۳ منبع ۴ رقمی میشه یکی هم با ۲ منبع سه رقمی.

کاربری دست دو نفره
نمیدونم چرا بهت برخورد؛ولی اره به هوش هم بستگی داره؛یکی با کار کردنِ ۳ منبع ۴ رقمی میشه یکی هم با ۲ ...

اونایی که رتبه سه رقمی هم میارن همین منبع رو کار میکنن خواهرم امسال کنکور داد ۸۰۰اورد مثل من بود

بقیه هم که مشاورشون بودم یکیشون سه رقمی یکی  دو رقمی آورد 

کلا هر کسی رتبه خوب بخواد زیر دو منبع کار نمیکنه که سما همچین حرفی میزنی 

بهم بخورد چون نه زمانی که من تحلیل کردم کنارم بودب که بدونی چطور تحلیل میکزدم نه اطلاع داری😂من دو ماه کرونا گرفتم وگرنه رتبم بهتر میشد 

اونایی که رتبه سه رقمی هم میارن همین منبع رو کار میکنن خواهرم امسال کنکور داد ۸۰۰اورد مثل من بود بق ...

رتبه های ۴ رقمی هم مشاوره میدن مگه؟درضمن من نگفتم یک منبع گفتم دو منبع کافیه.

کاربری دست دو نفره
رتبه های ۴ رقمی هم مشاوره میدن مگه؟درضمن من نگفتم یک منبع گفتم دو منبع کافیه.

نه پس رتبه ۲۴هزار میده🤣

وفتی دانشجوی پزشکی باشی میدی نمیدونی بدون 

حالا برو از اون دوستت که رتبه ۲۴هزار آورده مشاوره بگیر آفرین گلم 

دبگع نبینم ریپم بزنی 

نه پس رتبه ۲۴هزار میده🤣 وفتی دانشجوی پزشکی باشی میدی نمیدونی بدون  حالا برو از اون دوستت که ...

والا تو هر تاپیکی میری با همه دعوا میکنی؛مشاوره رتبه دورقمی اونقدی بیکار نیس که ثانیه به ثانیه تویِ نی نی سایت پلاس باشه و منو ریپ بزنه؛درضمن رتبه ۱۸۰۰ اونقدی رتبه خوبی نیس ک بخاد بقیه مشاوره بده

کاربری دست دو نفره