2777
2789

فکر کنم همینکه کاری به کار کسی نداشتم و سرم به زندگی خودم بوده بزرگترین لطفه براشون

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

بزرگترینش واس خودم قطع ارتباط مطلق،با آدمایی ک شخصیت خودم نمیذاشت در جواب توهین هاشون توهین و بی احترامی کنم بهشون،بوده.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مچ یه خانومی رو با شوهرم گرفتم ودرحین پیگیری میخواستم به قانون بسپارمش متوجه شدم یه دختر کوچیک داره دلم سوخت بخاطر اون بیخیال شدم 

گفتم از ما نخورده باشه خرابا که با یکی دوتا نمیپرن بلاخره یه جا دیگه رسوامیشه 

زنه پرستار بود حتی بیسواد ونیازمندم نبود🥴

بزرگ یادم نیس ولی کلا بخشندم :) 

ی سری رفته بودیم اردو..همه والیبال بازی میکردن یه دختری تنها نشسته بود بین چمن ها :) و بقیه رو نگاه میکرد 

بغلش کردم و بهش گفتم نگران نباش همه چی خوب میشه... و اونم کلی خوشحال شد و.. 

این حس خوبی بهم داد 

من خودم دوسال کاملل با شرایط خیلیی سخت بدون همسرم تو یه خونه با خانوادش زندگی کردم خودش کارش یه شهر دور بود نمیتونستیم خونه ببریم ماهی یبار میومد سر میزد میرفت الان هم زیاد میره و میاد و همیشه خونه نیست اما خیلییی از اون موقع بهتره خداروشکر

اشتباه منودوستم گردن گرف وب خودشم گفتم مدیونشم منم ازاشتباهش گذشتم ک دل منودرنظرنگرف ورف طرف کسیک نبایدمیرف پس بی حسابیم

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

رااستش به طرز فجیحی تو خونه گرفتمش البته از اول فیلم گرفتم وبعد اونو حذف کردم چون زنا میکردن قطعا اع ...

🙁وایییی چقدر عذاب آور 

واکنش شما و اونا چی بود؟همین چند وقت پیش تو منطقمون همچین اتفاقی افتاد و شرف دوتا خانواده برباد رفت هم زن مرده میخواد طلاق بگیره هم خانواده اون زنی که حرف پشتش دراومد گفتن این بوده میخوان طلاقش بدن